Voormalig Ajax-back Van der Wiel gaat als een trein

Foto: @GvanderWiel

Hoe gaat het eigenlijk met voormalig Ajax-back Gregory van der Wiel? Op veler verzoek nam onze redactie Sociale Media weer eens een kijkje bij Le Greg en Paris. En wat blijkt? Gregory gaat als een trein!

Hoewel, dat is misschien weer overdreven. Het vroegere Ajax-talent heeft nog altijd geen echte basisplaats weten te bemachtigen bij het Franse keurkorps der rollende Arabische munten. Ook afgelopen weekeinde tijdens PSG-Evian TG (4-0) bleef Van der Wiel de hele wedstrijd chillen op de bank.

In een artikel in het tamelijk gezaghebbende Le10Sport werd Le Greg vorige week zelfs een L’erreur de casting genoemd. De directie van Ajax lacht zich rot dat ze 10 miljoen euro voor de verdediger hebben ontvangen, schamperden de Fransen. Oh la la!

Panna om de oren
Maar zo erg is het nu ook weer niet. Soms staat Van der Wiel namelijk wel gewoon in de basis, zoals in de ondergesneeuwde Champions League-wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen het vermaledijde Dinamo Zagreb.

Ook een week eerder in de wedstrijd van PSG tegen Nice kwam Greg in actie. Dat was helaas geen onverdeeld succes. Kijk in deze samenvatting hoe Greg een panna om zijn oren krijgt van niemand minder dan onze Argentijnse Ajax-vriend Dario Cvitanich. Very nice!

Met de trein
D’accord, het gaat dan misschien niet áls een trein met Gregory van der Wiel, hij ging onlangs wel mét de trein. Van Amsterdam naar Parijs, samen met enkele goede vrienden. Fraaie foto’s van het gezellige treinreisje staan op het Instagram-account van Greg, waarvan onze redactie helaas geen plaatjes meer kan downloaden.

Dus kijk HIER hoe Greg naast een vriend wazig voor zich uitstaart in de trein.

Check HIER hoe Le Greg ouderwets met een koptelefoon naar Dr. Dre luistert terwijl hij cool in de camera kijkt.

En kijk HIER naar een totaalplaatje van de gezelligheid. Met een sapje en een watertje, alles netjes en alles gezellig.

Tot zover de stand van zaken rond Le Greg. We hopen dat Carlos Ancelotti snel weer bij zinnen komt en Van der Wiel meer speeltijd geeft. Tot die tijd blijven we genieten van de andere lotgevallen van Gregory in Paris. Au revoir!

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

5 reacties op “Voormalig Ajax-back Van der Wiel gaat als een trein

 1. Max

  PSG lijkt me, niet PSV

    /   Beantwoorden  / 
  1. Marco

   Dank Max, de fout is inmiddels hersteld. De betreffende redacteur is op het matje geroepen.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Lisa

  OMFG HIJ IS ZOOOOOO COOOOOOLLLL
  #SWAG

    /   Beantwoorden  / 
 3. Ron

  En ontslagen??? ;)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hahaha

  Sanctie denk ik.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.