Voormalig Ajax-duo scoort met snoeihard hakje in Parijs

Ajax had een wat minder weekend, maar ook het met Arabische miljoenen opgelapte Paris Saint-Germain kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Olympique Marseille. Toch was onderstaande Ajax-goal wel de moeite waard.

Bij PSG spelen drie oud-Ajacieden. Uiteraard ons aller Gregory van der Wiel, die dit weekend op de bank bleef chillen. Maar ook Maxwell en Zlatan Ibrahimovic verdienen hun brood tegenwoordig in Parijs. Check dit doelpunt van Zlatan, uit een corner van Maxwell. Vermoedelijk een van de snoeihardste hakjes uit de geschiedenis.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Voormalig Ajax-duo scoort met snoeihard hakje in Parijs

  1. Mexx

    Blijft een fenomeen die we best nog hadden kunnen gebruiken

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.