Gregory van der Wiel: weg bij Ajax én Twitter?

Foto: @Gvanderwiel

Onze favoriete Ajax-back, Gregory van der Wiel, is definitief geen Ajacied meer. Ajax en Greg’s nieuwe werkgever Paris Saint-Germain kwamen vandaag de laatste puntjes overeen. Met zijn vertrek naar Parijs lijkt Van der Wiel ook meteen te zijn vertrokken van Twitter: une coïncidence?

Ajax-trainer Frank de Boer heeft op de clubwebsite mooie afscheidswoorden voor Greg gezet: ‘Ik heb altijd gezegd dat wij hem een transfer gunnen. Hij was daar aan toe en hij heeft het verdiend. Paris Saint-Germain is een mooie en ambitieuze club. Wij willen Greg ook langs deze weg heel hartelijk bedanken voor zijn jaren bij Ajax en heel veel succes wensen in Parijs.’

Van der Wiel nam afgelopen weekeinde via Twitter al afscheid van Ajax, Amsterdam en zijn fans:

Ik wil iedereen bedanken die mij de afgelopen jaren hebben gesupport. Ik ga Amsterdam en zeker Ajax missen na 13 jaar. Ik heb er heel veel mooie herinneringen aan overgehouden en zal voor altijd Ajacied blijven. Ik wens het team en de club alle succes.

Gregoire de la Roue
Daarna was het meteen afgelopen met Gregory van der Wiel op Twitter. Zijn account is inmiddels verdwenen. Waarom is nog niet helemaal duidelijk. Was Greg het zat? Mag Greg niet twitteren van zijn nieuwe club of van trainer Carlo Ancelotti? Of gaat Gregory binnenkort opnieuw beginnen onder de naam @GregoiredelaRoue?

Uit onderzoek blijkt inmiddels dat Van der Wiel zijn account voorlopig heeft afgesloten om zich helemaal op PSG te kunnen focussen. In zijn laatste (en dus nauwelijks gelezen) tweet schreef Greg: ‘Ik ga mn twitter voorlopig afsluiten, ik wil me echt focussen op mn nieuwe club en er schoon en zonder vooroordelen in gaan…’

Special thanks
Van der Wiel is nog wel actief op zijn eigenste website waarvoor hij vandaag nog een afscheidsstukje schreef. Greg schrijft onder meer: ‘A special thanks goes out to all the fans that supported me over the years. Hopefully you guys will continue following me and of course I will share my updates and thoughts right here. And again thank you for everything!’

Graag gedaan Greg. Wij van Ajax.blog.nl denken dat Le Greg 83 procent kans maakt om te slagen in Parijs. Het is alleen jammer dat Van der Wiel te laat is voor de opname van het officiële PSG-lied. Onderstaande kroegversie met de Franse slag van de Village People-klassieker Go West had wel wat cool flowende rhymes van MC Greg kunnen gebruiken.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Gregory van der Wiel: weg bij Ajax én Twitter?

  1. Buddy

    eindelijk!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Nico

    Weg bij Ajax oké, maar weg bij Twitter…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.