Voormalig Ajax-back Van der Wiel tankt bij in Parijs

Gregory van der Wiel is inmiddels alweer een paar weken weg bij Ajax. Van der Wiel ging naar PSG en begint steeds beter te acclimatiseren in Parijs. Zowel in het veld als in de stad. Onze redactie Sociale Media nam een kijkje bij ‘Le Greg’ in Parijs.

Vlak na zijn vertrek bij Ajax zette Gregory van der Wiel zijn Twitter-account op zwart, tot schrik van velen. Greg deed dat omdat hij zich ‘volledig wilde focussen op zijn nieuwe club’. Gelukkig kwam hij daar binnen een week alweer op terug, zodat wij ook op de hoogte kunnen blijven van wat Van der Wiel zoal uitvoert.

Van der Wiel was zaterdag wisselspeler bij PSG, maar kwam na rust in het veld in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Sochaux. Op zondag was Greg vrij, en wat is er dan relaxer dan lekker een beetje chillen en een autoritje maken door Parijs?

'It's a lovely day in Paris' (Foto: @GVanderWiel)

Een prachtige foto. En is dat niet de wereldberoemde Eiffeltoren daar op de achtergrond? We hopen natuurlijk wel dat Greg deze foto niet zelf heeft gemaakt, want dat is levensgevaarlijk tijdens het rijden over de Champs-Élysées!

De autorit van Van der Wiel moest enige tijd later noodgedwongen onderbroken worden, omdat het rode lampje van de benzinemeter begon te branden. Oh la la, dat betekende dat Le Greg even moest bijtanken.

Focused 😗⛽ (Foto: @GVanderWiel)

 

Deze week speelt Paris Saint-Germain voor de Champions League tegen FC Porto. Van der Wiel zit bij de selectie, dus mogelijk maakt hij zijn Europese debuut. De eerste weken kwam Greg nog niet in de plannen van trainer Ancelotti voor omdat hij nog niet helemaal fit was. Daar heeft Greg in de tussentijd hard aan gewerkt.

'This morning in the gym' (Foto: @GVanderWiel)

Zijn debuut bij PSG maakte Greg vorige week, in het duel tegen Bastia (4-0). Van der Wiel zette daarvan onderstaande fotocompilatie op Twitter. Wij vragen ons af: wat doen die spelers van PSG nou met z’n allen rond die tafel? Gaan ze flesjes sportdrank uitblazen?

'Very happy with my first game for PSG' (Foto: @GVanderWiel)

 

We wensen Gregory van der Wiel veel succes toe in Parijs, en doe de groeten aan Zlatan Ibrahimovic! Mochten zich nieuwe spannende ontwikkelingen voordoen rond Greg, dan houden we u uiteraard op de hoogte.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Voormalig Ajax-back Van der Wiel tankt bij in Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.