Van der Wiel mist Ajax, maar verdient 7 euro per minuut

Voormalig Ajax-rechtsback Gregory van der Wiel heeft het uitstekend naar zijn zin bij Paris Saint-Germain. Dat mag ook wel voor naar verluidt een maandsalaris van drie ton. De NOS ging een dagje op stap met Greg in Parijs. Quelle bonne idée!

Sinds Gregory van der Wiel geen Twitter meer heeft, zijn we voor informatie over de avonturen van Gregoire en Paris aangewezen op de klassiekere media, zoals de televisie. Check hieronder de reportage over Gregory van der Wiel in zijn nieuwe woonplaats.

Wat valt op? Gregory draagt tijdens het interview geen koptelefoon, maar wel een zonnebril. De voormalige Ajacied is blij om in een grote stad à la Amsterdam te wonen, maar mist Ajax wel. Dat begrijpen wij.

Puissant rijk
Bij PSG, dat grotendeels in handen is van de puissant rijke Qatar Investment Authority, verdient Van der Wiel (naar verluidt) 300.000 euro per maand. Dat is – volgens onze berekeningen – 10.000 euro per dag. Oftewel 417 euro per uur. Dat is bijna 7 euro per minuut, ook als Greg slaapt.

Wanneer u deze tekst heeft gelezen (circa 1 minuut) en daarna onderstaand filmpje helemaal bekijkt (5 minuten), heeft onze Greg in de tussentijd zo’n 42 eurootjes op zijn bankrekening bij kunnen schrijven. Zo bekeken valt het dus best mee met zijn salaris.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Van der Wiel mist Ajax, maar verdient 7 euro per minuut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.