LIVE AZ – AJAX op AJAX.BLOG.NL

AZ-AJAX

Om half drie vanmiddag zal de wedstrijd AZ Alkmaar tegen Ajax Amsterdam gespeeld worden. Zal Luis Suárez in het DNB stadion zijn doelpunten aantal op kunnen voeren, of gaat El Hamdinges eindelijk weer laten zien wat hij kan. Zal het interview van Demy de Zeeuw nog gevolgen hebben voor de wedstrijd. Of is Ajax echt verder dan de onzekere kaasjes.

Vanmiddag HIER LIVE van minuut tot minuut op het blog. AZ – AJAX 14:30 DNB stadion Alkmaar

Dat Ronald Koeman er niet gerust op is, blijkt wel uit zijn reacties in de media. Eerst heeft hij een interview nodig om zijn kaasjes te motiveren. En nu komt Sneeuwvlokje weer met een oordeel over Ajax zijn opstelling. Volgens Koeman speelt Ajax nog steeds niet met een vaste basis. Buiten het feit dat dit ook niet netjes is van Koeman, is het misschien handig zijn tijd en energie te steken in zijn eigen team.

De mannen van Koeman stralen alles behalve zekerheid uit, dus kan Koeman zijn tijd beter besteden met praten over AZ. Martin Jol daarentegen heeft zijn zaakjes aardig voor elkaar, en laat duidelijk zien de meest ervaren oefenmeester te zijn van de twee. Hij praat niet negatief over AZ, en heeft bij Ajax zijn zaakjes prima voor elkaar.

Ajax raakt met de week beter op elkaar ingespeeld, en de kritiek van de media verplaatst zich dan ook naar bestuurlijk niveau. Op het veld zie je de jongens groeien, en bepaalde spelers beginnen weer hun normale goede niveau te halen. Jol heeft duidelijke voorkeur voor eigen kweek, getuige de vele jonge spelers in het elftal.

De complete verdediging bestaat uit echte Ajax jongens, en bij blessures is de bank ook prima bezet. De bank is zelfs zo breed, dat een eventuele blessure in principe geen probleem op mag leveren. Naast blessures zullen ook schorsingen het team en de bank testen.

Mede door de terugkeer van Gabri bij Ajax zal Martin Jol iets rustiger slapen als Enoh of de Zeeuw een schorsing op zal lopen. Voorin gaat het spel ook steeds beter, waardoor de afhankelijkheid van Suárez vele malen minder is dan de pers ons wil doen geloven. Suárez is absoluut belangrijk, maar zeker niet onmisbaar voor dit Ajax.

De wedstrijd van vanmiddag wordt op Eredivisie Live uitgezonden op kanaal 1, en na de wedstrijd kunt je op AT5 weer kijken naar een aflevering van Studio Ajax.

De wedstrijdselectie van Ajax bestaat uit de volgende spelers:

Maarten Stekelenburg, Kenneth Vermeer, Gregory van der Wiel, Oleguer, Jan Vertonghen, Urby Emanuelson, Marko Pantelic, Miralem Sulejmani, Bruno Silva, Luis Suárez, Eyong Enoh, Gabri, Toby Alderweireld, Dario Cvitanich,Dennis Rommedahl, Vurnon Anita, Kennedy, Demy de Zeeuw.

En ik verwacht dan ook dat dit de elf spelers zullen zijn die het op gaan nemen tegen AZ.

———————Stekelenburg——————-

–V/d Wiel–Alderweireld–Vertonghen–Emanuelson–
————–Gabri———-Enoh—————-

———————de Zeeuw——————-

——Suárez (C)——–Pantelic——-Sulejmani——

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “LIVE AZ – AJAX op AJAX.BLOG.NL

  1. ajaxaltijd

    Ik denk zelf
    ——- Stekelenburg———-
    VD WIEL – ALDEWEIRELD – VERTONGHEN ANITA
    ENOH — DE ZEEUW– EMANUELSON
    SUAREZ—— PANTELIC —– SULEJMANI

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ron

    Wat wordt het??? Ik verwacht een tot op het bot gemotiveerd AZ!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ajax blogger

      Dat zeker, maar ik hoop alleen maar op een mooie wedstrijd.
      Een ding is zeker, de Ajax supporters zijn zeer creatief geweest.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.