Peiling: Ajax-fans lyrisch over nieuw Ajax-shirt

Ajax-fans vinden massaal het nieuwe Ajax-shirt mooi. Dat blijkt uit een betrouwbare maar niet zo heel verrassende peiling op Ajax.blog.nl. Toch vindt één op de vijf Ajax-fans de Adidas-strepen op de mouwen irritant.

In totaal vond 94 procent van de vele respondenten het nieuwe Ajax-thuistenue prachtig, met of zonder Adidas-strepen. Vooral veel enthousiasme is er over het feit dat het oude Ajax-logo in het shirt is verwerkt: 29 procent vindt dat ‘geweldig’.

De Amsterdamse kruisen in de nek van het shirt worden ook gewaardeerd; 26 procent van de Ajax-fans noemt dat ‘schitterend’. Een ‘prachtig’ shirt stelt 19 procent van de deelnemers aan de poll, vooral ‘dat wit met die rode baan’.

Heel irritant
Enige kritiek is er van 20 procent van de Ajax-fans. Zij vinden de Adidas-strepen heel irritant, maar: ‘voor de rest blijft het Ajax-shirt het allermooiste’. Dat is goed om te weten.

De resultaten van deze betrouwbare peiling op een rijtje:

Wat vindt u van het nieuwe Ajax-thuistenue?

1. Geweldig dat het oude logo in de rode baan is verwerkt (29%)

2. Schitterend, met name die Amsterdamse kruisen in de nek (26%)

3. Die Adidas-strepen zijn heel irritant, voor de rest blijft het Ajax-shirt gewoon het allermooiste(20%)

4. Prachtig, vooral dat wit met die rode baan is heel mooi bedacht(19%)

5. Weet niet / geen mening / ben PSV-fan (6%)

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Peiling: Ajax-fans lyrisch over nieuw Ajax-shirt

  1. boray120

    Ajax fans: We hadden heel weinig tijd om te stemmen voor Ajax, een belangrijke overwinning in de enquête! Als fans, we moeten deze tijd nemen om het einde! Ga in op de link en stem zo veel Ajax! Door te klikken op de “back” / “Refresh” / “kleur weer”, kunnen we wijzen op geen einde! Hier is de link- ‬https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDZSd3dORnVTb056RlBMQ2NsVVZ0cEE6MQ#gid=0

      /   Beantwoorden  / 
    1. Oog

      Het maakt me verder weinig uit want wat kan het belang zijn van een enquete dat via googledocs gedaan moet worden. Maar pas wel op voor spam ellende of erger als je naar de link gaat. Sowieso vaag als een onbekende op verschillende locaties enkel met een link komt. En dat al gedurende enige tijd.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.