Gezellige busreis terug voor Ajax: de foto’s

De Ajax-selectie moest na het behalen van de officieuze landstitel in Twente (bij Duitsland) nog wel helemaal met de bus terug naar Amsterdam. Gelukkig was het een gezellige busreis, zo wijzen de foto’s uit.

Matchwinner Gregory van der Wiel sprak op Twitter van ‘een hele gezellige lange busreis terug!’ en postte deze gezellige groepsfoto.

KAMPIOENEN! (Foto: @Gvanderwiel)

Aanvoerder Jan Vertonghen dronk in de bus alvast een officieus kampioensbiertje met André Ooijer. Nr. 31! Schaal is waar ie hoort! love my team! #31, aldus de eminente aanvoerder.

KAMPIOENEN (Foto: @Jan_Vertonghen)

Ook Vertonghen zette nog een gezellige (officieuze) kampioenenfoto op Twitter. Zo rond dezelfde tijd als Greg. Zoek de 14 verschillen!

Vlnr: KAMPIOENEN (Foto: @Jan_Vertonghen)

 

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

10 reacties op “Gezellige busreis terug voor Ajax: de foto’s

  1. johan

    ja, dat was me het wedstrijdje wel, als een ware kampioen gespeeld…. ahum, schijtklaarsen voetbale van de bovenste plank, het grote ajax dat je van de mat speelt heb ik al jaren niet meer gezien, en komt ook nooit meer terug, gewoon een negatief counterploegje dat met een soort italiaanse tactiek de 3 punten meeneemt na 2 en halve kans op op een doelpunt, lelijk klotevoetbal, hopelijk ben je snel uitgekakt in de champions leaugue.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahaha

      C A L I M E R O

        /   Beantwoorden  / 
      1. Hendrik

        Kut Site

          /   Beantwoorden  / 
        1. Mark1978

          Hendrik: kutmongool.

            /   Beantwoorden  / 
    2. Mark78

      Hiep hiep hoi, hoe erg kun je jezelf voor lul zetten? Jij breekt alle records loser. Het Ajax dat je van de mat speelt heeft iedereen volgens mij de complete tweede helft van de competitie gezien. Behalve jij. De gouden Calimero gaat dit jaar met afstand naar jou, whahahahaha.

        /   Beantwoorden  / 
  2. arie

    jaloezie

      /   Beantwoorden  / 
  3. Meersche Helden

    Het eerste wat ik deed toen Twente kampioen werd, was ze feliciteren. Maar kennelijk zijn ajax-supporters de enige volwassenen. De afgunst is zo groot dat de supporters van Twente, Feyenoord, PSV of elke andere calimero-club die op 2 mei 2010 ‘helemaal niets in Amsterdam’ zong ajax nog niet eens gefeliciteerd heeft met het kampioenschap van 2011. Wat een zielige mensen zijn er toch in deze wereld…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Paul

    ajax is mooi kampioen,en fctwente zit in het bos te voetballen,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Beantwoorden  / 
  5. Paul

    bus van fctwente in het water beland.de bus chauffeur wist het ook niet meer in zijn hersenenen,toen twente verloor met 14-2 van vvv

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahaha

      Die arme man kon het gejank niet meer aanhoren in de bus ha ha ha.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.