De favoriete PSV-Ajax van Ryan Babel

(Foto: @RyanBabel)

(Foto: @RyanBabel)

Nog twee nachtjes slapen en dan staat PSV-Ajax op het programma, de vermoedelijke kampioenswedstrijd. De laatste keer dat Ajax in Eindhoven won, is alweer een tijdje geleden. Maar het was wel een zeer vermakelijke wedstrijd.

Ajax-spits Ryan Babel was er destijds ook bij, in maart 2007. Babel speelde toen zijn honderdste wedstrijd in het Ajax-shirt en Ajax won met 5-1. In VI haalde de sympathieke Amsterdammer herinneringen op aan het duel van zes jaar geleden:

‘Dat was echt een fantastische overwinning. Ook omdat PSV toen echt onoverwinnelijk was. Maar aanstaande zondag is de situatie natuurlijk anders met gewijzigde selecties.’

Opfrissen
Scherp opgemerkt van Babel. Laten we onze herinneringen aan die fraaie wedstrijd nog eens opfrissen aan de hand van onderstaande samenvatting.

 

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “De favoriete PSV-Ajax van Ryan Babel

  1. oog

    Ook mooi dat jaar was de 0-2 overwinning van Ajax bij Willem II dat seizoen. :D

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark78

    Ah oog weer uit je hol gekropen? Ik ben het een keer met je eens, de strekking van het verhaal is uiteindelijk toch dat dit niet de allesbeslissende wedstrijd is. Al zou Ajax winnen, dan kunnen ze zich nog steeds geen puntenverlies veroorloven in de laatste wedstrijden en datzelfde geldt voor psv. Beide ploegen zijn uiterst wisselvallig gebleken dit seizoen, dus ik ben er pas gerust op na de laatste wedstrijd.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mark78

    Nou oog, daar gaat dat subsidieclubje weer. Ondanks de tientallen miljoenen die zijn besteed met hulp van de gemeente wordt het niet bepaald beter he? Als ze dit jaar geen CL halen wordt het echt een financieel debacle voor psv. Als de Europese Commissie dan ook nog ingrijpt dan kunnen ze het faillissement wel aanvragen. Ik lach me dood whahahaha.

      /   Beantwoorden  / 
    1. warco

      Mark78 . Wacht jij het nieuwe seizoen maar eens af , wanneer PSV de 40 miljoen euro die ze gaan krijgen voor de verkoop van de gebakken lucht boven het stadion uit gaan geven . :-)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.