LIVE Ajax – Willem II

Vandaag is de AJAX-WILLEM IIcompetitie wedstrijd AJAX – Willem II in de Amsterdam Arena. De wedstrijd zal beginnen op het lekkere tijdstip van 18:45 uur. De mannen van Martin Jol en Alfons Groenendijk zullen er vandaag een mooi spektakel van gaan maken. Als de resultaten uit het verleden een leidraad zijn voor de wedstrijd van vandaag, dan valt er voor ons Ajax supporters weer voldoende te genieten.

Ajax-Willem II is live te volgen via eredivisie live op kanaal 1

Willem II heeft een aantal (oud) Ajacieden in de selectie opgenomen, Sergio Zijlen, Paul Quasten en natuurlijk de verhuurde Jan-Arie van der Heijden. Financieel en sportief gezien gaat het niet zo goed met de tricolores uit Tilburg dit seizoen. Maar op basis van het spelersmateriaal moet handhaving wel een minimum zijn voor Groenendijk en zijn mannen.

De topscorer bij Willem II is op dit moment Boutahar met drie doelpunten, diezelfde boutahar verzamelde ook de meeste gele kaarten bij Willem II, samen met Kargbo. Dat het dus vooral voor in nog niet goed loopt is duidelijk. Demouge vond in zijn zeven wedstrijden maar één keer doel, en moet dus nog groeien in het seizoen.

Willem II won dit seizoen pas twee keer: van Vitesse (3-1) en FC Groningen (2-1). Tegen de concurrenten Sparta (2-1), Heracles Almelo (0-1), NEC (1-1) en de topploegen AZ (2-1), Feyenoord (2-3) en PSV (3-1) werd puntverlies geleden. Die cijfers zien er niet al te best uit, maar door geen van deze tegenstanders – op PSV na dan – werd Willem II weggespeeld. Een gemakkelijke prooi is de club, die snakt naar een overwinning, dan ook zeker niet.


Bron: ajax.nl

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.