Ajax coach Jol verwacht een moeilijke pot bij Roda JC

Roda JC - AjaxMartin Jol verwacht een moeilijke wedstrijd in Kerkrade bij Roda JC. De wedstrijd in Kerkrade is traditioneel een moeilijke pot voor Ajax. Jol verklaarde dan ook het volgende op ajax.nl over Roda JC. ,,Ik heb geen verklaring voor het feit dat Roda een soort angstgegner voor Ajax is, want ik was er de voorgaande jaren niet bij.”


,,Het zal moeilijk worden,” vervolgt Jol. ,,Zij hebben zich de hele week op ons kunnen richten, wij zijn pas vanaf vandaag bezig met Roda JC, waarbij we eigenlijk nog aan het herstellen zijn van gisteravond. Zij hebben iets goed te maken, want ze verloren vorige week van RKC Waalwijk. En Roda is thuis sterker dan uit. Maar ik focus me vooral op mijn eigen ploeg. We hebben veel wedstrijden achter elkaar gespeeld met dit jonge team. En ik vind dat de jongens het tot nu toe, op de wedstrijd tegen PSV na, goed hebben gedaan.”

Ajax is na het duel tegen Anderlecht in de buurt van Kerkrade blijven hangen. De lange terugreis wordt hiermee vermeden, want heen en weer blijven rijden is nu ook niet bepaald goed in een voorbereiding van een duel. ,, We hebben een fitte groep, al moet ik zeggen dat Eyong Enoh na Anderlecht wat last van zijn lies had, en Gregory van der Wiel hinder ondervond van zijn nek en rug.

Of Ajax het ook deze wedstrijd moeilijk zal krijgen tegen Roda JC is nog maar de vraag. Het team uit Kerkrade is alles behalve in vorm, en de twee centrale verdedigers Pa Modou Kah en Eric Addo zijn nu niet bepaald het sterkste duo in de eredivisie. Als Ajax zijn eigen spelletje speelt moet het in staat worden geacht de mannen van Harm van Veldhoven stuk te spelen.

zondag 04 oktober 2009 12:30
Parkstad Limburg Stadion
Roda JC – Ajax


Bron: ajax.nl

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Ajax coach Jol verwacht een moeilijke pot bij Roda JC

  1. danny

    AJAKKES HEEFT EEN HAAGSE TRAINER.HAHA

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.