Start Ajax met of zonder Marko Pantelic

Anderlecht - AjaxOf Martin Jol morgen met Dario Cvitanich start of met Marko Pantelic, is de belangrijkste vraag die op dit moment rond Ajax heerst. Dario Cvitanich is een goede spits, maar Martin Jol zoekt een spits die de bal meer vasthoudt, zodat het middenveld beter bij kan sluiten.

Marko Pantelic is zo een type spits, alleen wilde Jol nog niet zeggen wie er zou starten tegen RSC Anderlecht.

Dat deze discussie net voor het duel met Anderlecht gestart is zal niemand verwonderen. De prestaties van Cvitanich zijn tot dusver zeer wisselend, en voor het doel ontbreekt de scherpte op het moment.

Marko Pantelic speelde vorige week tijdens Jong Ajax – AZ een redelijke pot. En afgelopen zondag begon Ajax ook beter te draaien na de entree van zowel Rommedahl als Pantelic. Of de Serviër al fit genoeg is voor 90 minuten is volgens mij dan ook niet de vraag. Tegen AZ stond Pantelic ook gewoon 90 minuten in het veld, en hij sleurde vrij aardig door.

Het middenveld van Jong Ajax speelde de Serviër goed aan, in tegenstelling tot de wedstrijden die hij in Ajax 1 moest spelen. Als men in staat is Pantelic te gebruiken op de juiste wijze, zullen we nog veel plezier beleven aan deze geslepen Serviër.

Martin Jol gaf de volgende verklaring voor de training in Brussel. „Iedereen die ik meeneem kan beginnen. De vraag is of Pantelic het eerste uur of het laatste half uur speelt.” Ajax begon de groepsfase van de Europa League met een gelijkspel tegen Timisoara. Anderlecht won bij Dinamo Zagreb (0-2). „Het zal niet makkelijk worden, maar we komen hier om te winnen”, zei Jol.

„We spelen iedere wedstrijd om te winnen. Al onze tegenstanders proberen ons via de omschakeling te verslaan. Dat is slechts een keer gelukt, omdat die „doedelzak” van PSV er vanaf dertig meter twee ballen in pompte. Zoiets lukt niet iedere week.”

Morgenavond zullen we Jol zijn definitieve keuze weten, wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat Pantelic niet ver van de basis af zit.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Start Ajax met of zonder Marko Pantelic

  1. danny

    LEKKER BELANGRIJK!!!! WANNEER IS AJAKKES OOK AL WEER VOOR HET LAATST KAMPIOEN GEWEEST????
    ‘T WORDT NOOIT MEER WAT. DE ARENA????EEN HOOP GRID ERIN EN DE KATTEN EROP LOS LATEN.
    P.S AJAKKES HEEFT EEN HAAGSE TRAINER

      /   Beantwoorden  / 
  2. kaasbuur

    Zielig….
    Ajax Blogger wordt het niet eens tijd om dit mannetje te ontmaskeren?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.