Scheidsrechters tijdens de Europa League

Anderlecht - AjaxDe UEFA heeft maandag de scheidsrechtersnamen vrijgegeven die deze week in de Europese voetbaltoernooien actief zijn. Ajax krijgt donderdag in het Europa League-duel met Anderlecht te maken met de IJslandse arbiter Kristinn Jakobsson. De Noor Tommy Skjerven neemt de wedstrijd tussen PSV en CFR 1907 Cluj onder zijn hoede.


Gianluca Rocchi uit Italië is in Enschede verantwoordelijk voor het treffen tussen FC Twente en Steaua Boekarest. De Oekraïener Oleg Oriechov moet in Letland FK Ventspils – sc Heerenveen in goede banen leiden.

Björn Kuipers kreeg van de Europese voetbalbond een invitatie voor de Champions League. De Nederlandse arbiter, die zijn debuut maakt in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal, fluit dinsdag de wedstrijd FC Barcelona-Dinamo Kiev. Kuipers leidde twaalf keer eerder een Europees duel. Sander van Roekel en Berry Simons fungeren als assistenten. Kevin Blom is in Camp Nou vierde official.

Ook Bas Nijhuis komt deze week in actie. De scheidsrechter krijgt te maken met Galatasaray – Sturm Graz. Coen Droste en Hans Olde Olthof staan hem bij. Michel Winter is de vierde man. Nijhuis gaat voor de derde maal aan de slag als UEFA-arbiter op clubtoernooi.

Bron + Tekst: sport1

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Scheidsrechters tijdens de Europa League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.