Urk is eigenlijk gewoon voor Ajax

Het zijn eigenlijk Ajacieden, die lui op Urk. De aanvoerder is een Ajacied en bijna alle seizoenkaarthouders in Urk zijn voor Ajax(van de drie grote clubs). Daarom ging een camerajournalist van AT5 vanmorgen vroeg al naar het dorp toe om te peilen of ze al klaar zijn voor de wedstrijd.

De beveiliging staat als een huis zo te zien, goede mediatraining gehad. Met een ‘geen commentaar’ de pers afwimpelen. En ook het vak 410 van Urk is al aanwezig. Ze zullen van zich laten horen vanavond om hun ploeg aan te moedigen. Maar volgend weekend zijn ze gewoon weer voor Ajax.

Beelden AT5:

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.