Op Twitter is iedereen een supertalent

Als het aan Twitter ligt dan had Ajax nu al een stuk of 400 supertalenten in het elftal en in de jeugd. Misschien wel meer dan 400. Uw huisanalist wordt een beetje moe van al die talenten die naar Ajax willen komen. Een lijstje.

Zo zou de Noorse supertalent Ødegaard(Ø is ctrl+shift+alt+L op het toetsenbord,dat u het maar even weet) een enorme supergigantischsensatietalent zijn. En dat hij naar Ajax zou kunnen komen.

 

Kijken we verder in de Twitter-feed dan zien we ook dat een verschrikkelijk groot toekomstmegarevelatietalentje van 19 jaar uit Kenia op stage komt.

En zo zagen we de afgelopen dagen dat Van der Sar best wel Januzaj van Manchester United zou willen huren en dat een ultrawereldklassetopvoetballer van Barcelona terug naar Ajax wil vanwege een schorsing. Deze vier geruchten zijn alleen al van de afgelopen week. Probleem is dat Ajax nog steeds 11 spelers mag opstellen in een wedstrijd en dat de meeste van deze spelers voor geen meter presteren en dan nog zelfs een zak geld meekrijgen. Of niet Ouasim Bouy…

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.