Gerucht: Adekanye terug naar Ajax

Het jongetje dat op 12-jarige leeftijd naar Barcelona ging komt misschien weer terug naar Nederland. De in Nigeria geboren Bobby Adekanye(dit is geen verzonnen combo van het Amsterdam Dance Event en een Amerikaanse rapper) verliet de jeugdopleiding van Ajax in 2011 maar volgens de Spaanse krant Sport zou de nu 15 jaar oude vleugelspeler terug naar Amsterdam kunnen komen.

Adekanye op de foto met Suarez

Dit verhaal krijgt echter Eto’o-achtige kenmerken met een zaakwaarnemer die zijn speler overal aanbiedt. Zo is de speler ook al aangeboden aan PSV in augustus, maar daar had Bobby geen zin in. Dat de speler nu bij zowel Ajax als PSV wordt aangeboden is niet zo heel verwonderlijk, de straf van de UEFA voor FC Barcelona begint zijn effect te krijgen op de club. Naast een verbanning van de transfermarkt in 2015 hebben ook diverse jeugdspelers een schorsing gekregen, Adekanye is één van die spelers die tot 2016 niet mag uitkomen voor Barcelona.

 

Tjah, wat nu? Een speler die zich laat verleiden en Ajax achterlaat weer terugnemen vanwege een schorsing? Een speler terugnemen die zich te goed vindt voor PSV? Ik zou hetzelfde doen als toen bij Eto’o, gewoon niet reageren.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.