Op vakantie met Ajax-speler Siem de Jong: New York

Terwijl Twente-broer Luuk zich in Oost-Europa een ongeluk traint om drie keer 90 minuten op de bank te zitten, geniet Ajax-broer Siem de Jong met volle teugen van zijn vakantie. De afgelopen tijd zat Siem in de Verenigde Staten. Dit is, exclusief verzameld, zijn fotoalbum.

Ajax-topscorer Siem de Jong vertrok eind mei naar de Verenigde Staten voor een dubbele stedentrip: New York en Miami. Niet slecht natuurlijk. De eerste foto uit het vakantiealbum maakte Siem vanaf het dak van het Rockefellercenter, uitkijkend over het Central Park. Goed geschoten, Siem!

Foto: @SiemdeJong

Ook enkele dagen later was Siem de Jong in Central Park te vinden, om een concertje te pikken bij zonsondergang. Gezellig!

Foto: @SiemdeJong

Wie er optraden, is helaas niet bekend, maar waarschijnlijk waren het niet Simon & Garfunkel, want die stonden ruim 30 jaar geleden in Central Park.

Wie Central Park zegt, zegt ook Marathon Man. En dus joggen met kiespijn. Ook Siem de Jong ging rennen in het beroemdste park ter wereld.

De Ajax-middenvelder: ‘Net hardgelopen in #CentralPark, hoort erbij als je in New York NY bent! En natuurlijk fit seizoen #’12-’13 ingaan ;) ‘. Gelijk heb je, Siem!

Foto: @SiemdeJong

Na een paar fijne dagen New York, zette Siem de Jong zijn reis voort in Miami. Daar wachtte hem een zware domper, maar daarover volgende keer meer in: Op vakantie met Siem de Jong: Miami!

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Op vakantie met Ajax-speler Siem de Jong: New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.