Ajax-fans voorspellen brilstand bij Nederland-Denemarken

De gemiddelde Ajax-fan is niet bijster optimistisch over de winkansen van het Nederlands elftal, vanavond tegen Denemarken op het EK 2012. Een meerderheid van de Ajacieden denkt dat het een gelijkspelletje wordt in Charkov.

Een en ander blijkt uit een uiterst betrouwbare peiling op Ajax.blog.nl. Van alle Ajax-fans ziet 38 procent een bloedeloze 0-0 op het scorebord staan na Nederland-Denemarken. Nog eens 13 procent rekent op een sensationele 3-3, met hoofdrollen voor Ajacied Christian Eriksen en voormalig Ajacied Rafael van der Vaart.

Ruim 1 op de 3 Ajax-fans denkt dat Nederland gewoon gaat winnen van de Deen. Het wordt 2-0, met een mooie goal van Ajacied Gregory van der Wiel, stelt 25 procent van de respondenten in de representatieve poll. En 11 procent ziet zelfs een comfortabele 4-0, met een hattrick van Klaas Jan Huntelaar.

Klasse-Lasse
De kans op een nederlaag voor Oranje is niet groot, denken de Ajacieden. Slechts 13 procent ziet Denemarken winnen, en wel met 3-0 door doelpunten van Eriksen en aanstaand Ajacied Klasse-Lasse Schöne.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Ajax-fans voorspellen brilstand bij Nederland-Denemarken

  1. hakken.nl

    interessant. hakken.nl Kortingscode is: 072012 Looptijd is tot en met 31 juli 20% Korting op alles

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.