Uitslag Poll: Van Persie begint in 2011 op de bank bij Oranje

Wat een aantal maanden wel niet kan doen. Afgelopen zomer begon van Persie als de spits van Oranje aan het WK in Zuid-Afrika. Er werden vanwege het blessureleed al vergelijkingen gemaakt met Marco van Basten in 1988.
 
Het WK werd geen succes voor Robin persoonlijk, want hij heeft nooit een stempel kunnen drukken op het spel van Oranje. Op zich geen probleem als je dan maar wel gewoon je doelpuntjes mee pakt en dit laatste werd nu juist wel gedaan toen Van Persie dit seizoen geblesseerd raakte.
 
Klaas-Jan Huntelaar is zijn naam! Een wereldspits, die in Oranje dus onvoldoende het vertrouwen kreeg. Tijdens de afwezigheid van Van Persie heeft hij het vertrouwen gepakt en het is onwaarschijnlijk dat hij komend jaar wordt verdreven uit de spits. Mijn vraag aan jullie was dus ook waar Robin moet gaan spelen in 2011, want hij is natuurlijk ook een voetballer van wereldklasse.
 
Ikzelf had gekozen voor een plekje als linksbuiten als vervanger van Afellay. Ik moet zeggen dat hij het de afgelopen wedstrijden wel goed deed, maar Van Persie is beter (en na Ajax-PSV gun ik het hem helemaal niet meer).

De stemmers bij deze Poll zagen voor iets minder dan 20% Van Persie ook op één van de vleugels spelen, maar bijna de helft van de stemmers zet Van Persie op de reservebank naar Van Marwijk. Een verrassende uitslag!

Zijn we zo snel vergeten wat Van Persie kan? Blijf het WK en zijn rol zo lang hangen? Of willen we een winnend elftal niet veranderen? Het zou allemaal kunnen, maar Van Marwijk kennende zal Van Persie zeker in de basis starten, want Bert heeft zijn voorkeuren!

Op weg naar de eerste interland in 2011 kan er nog veel gebeuren, maar tegen die tijd zal ik nog weleens aan deze poll denken!

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Uitslag Poll: Van Persie begint in 2011 op de bank bij Oranje

  1. tyrone

    huntelaar is zo ieso de spit ik verwacht ook dt van persie op link gaat en ik denk robben op recht en dat kuyt op de banm begint in 2011

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.