Ronald de Boer: ik ben een beetje misselijk

'Gewoon een beetje misselijk' (foto: Doha Stadium Plus)

Ronald de Boer gaat lekker als assistent-trainer van de Ajax A1. Tijdens de Copa Amsterdam in het Olympisch Stadion eindigde zijn ploeg op een keurige derde plaats. Toch werd De Boer een beetje misselijk.

De Ajax A1 won op vrijdag overtuigend met 3-0 van Besiktas. Zaterdag volgden dan nog een 1-0 zege op onze vrienden van Ajax Cape Town en opnieuw een 3-0 tegen Panathinaikos. Zondagmiddag volgde de halve finale het Braziliaanse Botafogo, waarvan helaas na strafschoppen werd verloren.

Ronald de Boer, de tweelingbroer van, geniet van de Copa Amsterdam, vertelde hij tegen Ajax Showtime. Het toernooi en de deelnemende ploegen maken hem enthousiast, maar ook het Olympisch Stadion, waar hij in de jaren negentig grote successen vierde met Ajax: ‘Ik heb hier mooie herinneringen en het is natuurlijk een prachtig stadion.’

Vuurwerk
Toch had de assistent van Fred Grim ook kritiek, en wel op de fanatieke supporters van Vak 410 die ook tijdens de Copa Amsterdam voor sfeer zorgen. Dat doen ze onder andere door vuurwerk af te steken, en daar houdt De Boer niet van.

Ronald: ‘Als ze stoppen met het vuurwerk is het heel leuk dat ze er zijn. Ze worden een paar keer gewaarschuwd, maar gaan gewoon door. Daar word ik een beetje misselijk van’.

Misselijk
Een speciaal verzoekplaatje daarom voor Ronald de Boer: de onvergetelijke Buster Fonteijn met het toepasselijke Ik ben een beetje misselijk.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Ronald de Boer: ik ben een beetje misselijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.