Bekerduel Vitesse-Ajax in Amsterdam vanwege Hard Bass?

Gezellig hardstylen (foto: Mr. Pi)

De rechter in Arnhem heeft bepaald dat de bekerwedstrijd Vitesse-Ajax op 31 januari niet in de Gelredome mag worden gespeeld. Vitesse moet nu met een oplossing komen, anders verplaatst de KNVB de wedstrijd naar de Amsterdam Arena.

Reden voor de opschudding is het hardstylefeest Hard Bass Reclamation, dat twee dagen na de bekerwedstrijd in het Vitesse-stadion wordt gehouden. Volgens organisator Q Dance kan de Gelredome niet in twee dagen worden omgebouwd van stadion tot hardstyledisco en moet de kwartfinale wijken.

De rechter is het daarmee eens. Na het weekeinde gaan Vitesse en de KNVB praten over een oplossing. Wij stellen voor: verplaats de wedstrijd naar de Amsterdam Arena.

Visie op Hardstyle
Op Hard Bass treden op 2 februari hardstylekrakers op als the Noise Controllers, Psyko Punkz en natuurlijk de Wasted Penguinz. Zoals de site van het Gelredome zelf treffend schrijft:

Diverse zorgvuldig geselecteerde gelegenheidsformaties zullen hun visie geven op de hedendaagse Hardstyle en zorgen voor een onvergetelijke nacht vol met de beste beats & bass lines.

Vanhardstylemans
Is dat nou leuker dan Vitesse-Ajax, een avondje vanhardstylemans? Zo ging het er vorig jaar aan toe:

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “Bekerduel Vitesse-Ajax in Amsterdam vanwege Hard Bass?

  1. SNEL

    BEN EL VEERTIG JAAR AJAX FAN DE AFGELOPEN TIJD ZAT IK MET BUIKPIJN TE KIJKEN DE JONKIES LOPEN NIET ZO HARD MEER ALS DE VROEGERE AJAX SPELERS VORIGE WEEK TEGEN DE ONDERSTE CLUB MET MOEITE GELIJKSPEL IK DENK DAT NU ALLEEN GELD TELT GEEN MENTALITEIT INTERESSERT ZE TOTAAL NIET OF ZE VERLIEZEN OF WINNEN ENIGE PLUSPUNT IS DAT VERMEER WEG IS, IK BENOEM HEM ALS DE KEEPER DIE HET VAAKST ZIJN DOEL VERLAAT EN TEVEL NAAAR VOREN GAAT, NAC HAD VELE DOELPUNTEN GEMAAKT ZOUDEN DIE GRTOTE TE JONGE KNULLETJES VAN AJAX BETER OP DOELSCHIETEN CURSUS GAAN, IK HEB ME NOG NOOIT ZO GERERGERD ALS DE LAATSTE TIJKD.MOELIJK OM JE CLUB TROUW TE BLIJVEN

      /   Beantwoorden  / 
  2. Nico

    Hou vol, SNEL. Het komt heus wel weer goed.

      /   Beantwoorden  / 
  3. suzie snel

    op goed geluk gewonnen van celtic nu maar hopen dat ze tegen nec wel wat kunnen scoren en misschien moeten ze echt op doelpunten scoren cursus bij nac gaan volgen want heel veel balbezit zoals vandaag tegen nec en niet kunnen scoren ongelooflijk, en wij maar hopen dat andere clubs gelijkspelen zoals twente dat ze niet teveel vooruitlopen en toch de glorietijden van vroeger keren niet terug toen had ajax echt ballen en nu is echt geld alleen belangrijk en hun egos de groeten

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mark78

    Celtic heeft geen kans kunnen creëren, dat heeft weinig met geluk te maken. Tegen Nec hebben ze zeker gescoord en hadden dat meer moeten doen. Ajax speelt al met een jong team en heeft wat tijd nodig om meer talenten in te passen, zeker na het zoveelste vertrek van bepalende spelers.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.