Oude helden Witschge en Perez aan de slag bij Ajax

De trainersstaf van Ajax is weer aangevuld met twee oude rotten in het vak: Richard Witschge en Kenneth Perez zijn aangenomen als respectievelijk techniektrainer en assistent-trainer van de A1. Welkom terug!

Richard Witschge speelde van 1986 tot 1991 en van 1996 tot 2003 in het Ajax-shirt. De 42-jarige Amsterdammer gaat vanaf nu fungeren als ‘techniektrainer van de midden- en bovenbouw’, waarbij hij Ronald de Boer en Bryan Roy zal assisteren.

Dat Witschge verstand heeft van techniek, blijkt wel uit deze klassieke beelden uit 1997 van Ajax-Feyenoord. Ideaal lesmateriaal voor de midden- en bovenbouw!


Ook Kenneth Perez  keert terug in Amsterdam. De Spaanse Deen is komend seizoen assistent-trainer van de A1, waar Fred Grim de scepter zwaait. Afgelopen seizoen was Ronald de Boer diens assistent, maar Ronald wil zich focussen op het trainen van techniek, golf en Twitter.

Perez speelde twee korte periodes bij Ajax. Een enorm succes werd het niet, maar de Deen wist toch een aantal alleraardigste doelpunten te maken. Lesmateriaal:

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Oude helden Witschge en Perez aan de slag bij Ajax

  1. Ron

    Perez’!!! Welcome back! Prachtgozert!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.