Nog 3 dagen – Transfers en Geruchten Ajax

Aftellen! Nog 3 dagen is het onderhandelen, afwachten en soms ook bidden voor vele voetbalclubs. Hoe zal Ajax september ingaan? Een moeilijke maand als je het programma ziet met daarbij ook de Champions Leagueen dan zou het fijn zijn om met deze selectie verder te gaan. Mogelijk nog aangevuld met een extra spits……….
 
Het lijkt erop dat Gregory van der Wiel het wel leuk vindt om een beetje te jennen, want afgelopen weekend was hij aandachtig toeschouwer bij Chelsea. Een uitje met vrienden welteverstaan, maar je kunt de ophef in Engeland voorstellen.
 
Nog even terug naar de extra tweede spits, want zo moet je het wel zien met de stormachtige ontwikkeling die Sigthorsson doormaakt. We hebben een spits nodig, die kan invallen als de ban gebroken moet worden en dus wat opportunistisch gespeeld zal worden.
 
De naam van Bulykin zingt nog steeds rond, maar vind ik minder realistisch aangezien er naast een goed salaris ook nog transfergeld betaald moet worden. Het past niet helemaal in het aankoopbeleid van De Boer, maar ik zou een jaartje Vennegoor of Hesselink als supersub helemaal niet zo gek vinden. Volgend seizoen kan hij ingeruild worden voor Castillion als hij zo doorgaat bij RKC Waalwijk!
 
Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “Nog 3 dagen – Transfers en Geruchten Ajax

  1. Hahaha

    Ik hoop dat ze van Eriksen & van der Wiel afblijven.

      /   Beantwoorden  / 
  2. warco

    Eriksen gaat zeker niet weg dit seizoen !

      /   Beantwoorden  / 
  3. 0049

    jan van Halst komt met een portemonnee vol tukkercentjes :-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. grombie

      je kunt het ook omdraaien hij gaat naar 020 om die club kapot te maken

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.