Ajax ziet toekomst in twee Toppers

In Amsterdam en De Arena gaat het deze dagen toch vooral om het optreden van De Toppers en daarmee afscheid van Gordon van deze heren. Voor ons is en blijft Ajax toch belangrijker, maar toppers lopen daar ook voldoende. Of potentiële toppers krijgen daar de kans!

In de jeugd was Vurnon Anita een echte topper en op jonge leeftijd maakte hij al zijn debuut, maar daarna kwam er toch een beetje klad in zijn ontwikkeling. Hij heeft voldoende kwaliteiten, maar hij wordt inmiddels meer gewaardeerd als waardevolle kracht.

Het seizoen sloot hij goed af als controlerende middenvelder, maar als rechtsback of rechtshalf is hij ook een serieuze optie dus het is logisch dat Ajax het contract van deze multifunctionele topper heeft verlengd tot 2014.

Uit de jeugdopleiding van FC Twente heeft Ajax in het verleden Derk Boerrigter gehaald, maar al snel zocht hij toch bij andere clubs zijn heil. Inmiddels krijgen talenten weer een kans in De Arena en is het talent van Derk herontdekt.

Het contract is nog niet getekend, maar de medische keuring is succesvol verlopen, dus het zal een kwestie van tijd zijn dat deze potentiële topper weer Ajacied is. Een goed bericht zo eind mei. Het kan niet op!

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Ajax ziet toekomst in twee Toppers

  1. Sympho

    euhh..

      /   Beantwoorden  / 
  2. henk

    wie geer en goor ?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.