Theo Janssen beëindigd bijna twitteroorlog – #theomoetkomen #ajax #fctwente

De strijd tussen Ajax en FC Twente leek dinsdag verder te gaan op twitter, waarbij Theo Janssen het onderwerp van gesprek was. Na de titelstrijd kwam al snel het gerucht, dat Janssen misschien toch wel in Nederland zou blijven voetballen.

In de zoektocht naar een middenvelder zou Frank de Boer ook de naam van Theo hebben genoteerd en voor mij verrassend bleek hij ook geïnteresseerd. Een voetballer met kwaliteiten die elke topploeg graag zou bezitten.

De kwalificatie voor de Champions League maakt het nu ook iets minder belangrijk of er straks nog geld te verdienen valt met een doorverkoop. Het gerucht was in ieder geval voldoende voor Twente fans om een topic te beginnen met #theomoetblijven op twitter.

De enthousiaste en in feeststemming verkerende Ajax fans vonden het wel mooi om een topic te starten om Theo echt naar Amsterdam te krijgen met #theomoetkomen. Vandaag lijkt het erop dat Janssen toch echt serieus een overstap overweegt.

Hij is in Amsterdam bij De Arena gesignaleerd, maar geeft wel aan nog niet getekend te hebben. Waar rook is, is vuur. Ik geniet voorlopig alleen van deze strijd en zet mijn geld toch nog steeds op Stijn Schaars.

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

45 reacties op “Theo Janssen beëindigd bijna twitteroorlog – #theomoetkomen #ajax #fctwente

  1. Technische Dirk

    Poep !

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Technische Dirk, ik zie op de Twente blog dat jij regelmatig een juiste en objectieve analyse geeft op de ontwikkelingen. Ik denk dat je hiermee ook het juiste zegt voor een club als Twente!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Christian

    Ed Apeldoorn (en al je typetjes), je ziet dat ik je reacties heb verwijderd want woorden als gas en dan vooral in combinatie met de oorlog horen absoluut niet thuis op een discussie-forum als deze. Ik heb je vaak genoeg gewaarschuwd, dus vanaf nu zal ik je reacties verwijderen of ze nu wel of niet inhoudelijk zijn.
    -
    Bah. Hopelijk word je wel geaccepteerd bij je eigen clubje.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Leeeeeeeeeeeee T

    Dus ajax heeft de titel zondag gewoon gekocht ! Heel NL snapte al niks van zijn slechte spel(hervattingen) en het was ook duidelijk dat hij zich inhield en niks meer deed na zijn 2-1.

    Dit is een grof schandaal !

    KNVB zal het wel weer niet onderzoeken of vrijspraak geven net als de zaken verthongen en de verdenking op testosteron.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Oh nee………….ik zag al dat op het Twente blog deze werkelijk waar meest onnozele discussie van de afgelopen jaren werd gevoerd. Ik hoopte dat er niet een ‘dwaze’ Twente fan met deze onzin zou overwaaien, maar ja hoor……………het is toch gebeurd.
      -
      Hoe zielig kan je zijn om dit soort ideetjes te hebben? Het begint er steeds meer op te lijken dat vele Twente fans 2 jaar boven hun stand hebben geleefd en nu totaal de weg kwijt zijn.

        /   Beantwoorden  / 
  4. Ron

    Whahahaha!!! Dit is lekker wakker worden! Wat een humor.. Dus Ajax was in feite al rond met Janssen..?? Dan zal ook binnenkort Ruiz, Douglas’ en consorten de gang naar de arena maken?? En die gelatenheid van munstermann? wordt hij dan onze nieuwe man??
    Ik hoop dat ie gewoon lekker gaat tekenen in Duitsland!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Ron

    Geen speler zou naar Ajax willen he?? Weet je nog?:
    PSV en FC Twente hebben net als Ajax concrete belangstelling voor Kolbeinn Sigthorsson. Dat komt AZ goed uit in de onderhandelingsfase, maar de pogingen om de 21-jarige IJslander over te nemen lijken vooralsnog vruchteloos voor de tukkers en Eindhovenaren. Beide clubs meldden zich (informeel) bij het management van de talentvolle spits, kregen te horen dat de speler gevleid was, maar ook dat hij zijn zinnen definitief op Ajax heeft gezet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. ballie

      ron waar haal je die wijsheid vandaan dat twente of psv sightorson zouden willen hebben, ajax heeft geen spits en psv ook niet dus snap dat hun hem graag willen hebben maar twente heeft toch al de jong en janko lijkt me toch een beetje raar wanneer ze dan ook nog sightorson zouden willen halen?

        /   Beantwoorden  / 
    2. Paul

      durf je mij niet meer te beantwoorden op twente

        /   Beantwoorden  / 
  6. vvv

    Lijkt mij in het belang van heel het nederlandse voetbal dat de topclubs alleen maar sterker worden en dat we ook in de CL weer eens een rol van betekenis kunnen spelen. Dus wat mij betreft wordt Ajax sterker, maar ook PSV en Twente. Hoop straks twee clubs in de CL te zien die overwinteren en de rest graag overwinteren in de EL.En ik hoop dat mijn eigen cluppie daar de komende jaren weer bij aan kan sluiten, want die hebben gewoon de meest trouwe aanhang, en die verdienen ook wel weer wat succes.Ik zal op dit Blog de naam niet noemen maar ik denk dat het wel duidelijk is.

      /   Beantwoorden  / 
  7. ballie

    JANSSEN=JUDAS

      /   Beantwoorden  / 
  8. Spelling&grammatica

    Theo Janssen beëindigt, is met een t.

      /   Beantwoorden  / 
    1. vvv

      Nee het is vierde naamval en als je het gaat sublimeren dan kom je op beëiendigde waardoor het een d wordt vanwege het feit dat het voltooid verleden tijd is. Duidelijk?

        /   Beantwoorden  / 
  9. rossie

    wat vinden jullie van die nieuwe uitshirt van heerenveen
    waar ze mee voetbalden tegen roda
    belachelijk gewoon
    zelfde als het thuis shirt van ajax
    hoe kun je dat nou doen
    beetje dom van die friezen :D

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      De Friezen zelf hebben er nog het meeste moeite mee :-)

        /   Beantwoorden  / 
    2. Joop

      ha ha ha, hoe stom kan je zijn !!!!!!!!!!!! het is gewoon een Ajax shirt, dat betekent dat er niet 1 stom is maar heeeel heerenveen staat glad voor lul, te triest om waar te zijn.

        /   Beantwoorden  / 
      1. THE JOODFATHER

        DAT HEBBEN ZE SPECIAAL GEDAAN VOOR BAS DOST DIE WOU ALTIJD AL IN EEN AJAX SHIRT SPELEN NET ALS DE REST VAN HET ELFTAL

          /   Beantwoorden  / 
  10. richard

    Heb er ook moeite mee hoor. tja tot ver in de historie is het ons shirt. desondanks wij ooit ook zijn begonnen met sparta strepen. Vindt alleen gek dat de knvb zoiets toestaat dat n uitshirt v iemand mag lijken op t thuis shirt. Eens opletten t seizoen hoeveel heerenveeners dat shirt kopen. vast 0. haha

    verders zong ik zondag ook theo janssen die moet dood.

    maar nu zeg ik. Je bent welkom in ons shirt wit met rood.

    nogmaals sluit ik mij geheel aan bij Cristian t feit dat er bijna geen normale twente supporter te vinden is die normaal over dingen kan communiseren. en dat ze liever hun heil ( grote groep ) bij de rotterdammers zoeken. genoeg over te vinden bij hun ergens in de topic.
    ach ik heb n week heerlijk gefeest. en zal weer lachen komende 12 maanden. Zal mijn derde ster met trots dragen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Hoe hypocriet kun je zijn,vriend? Eerst anti-Theo en een paar uur later pro-Theo, pff. Er zijn best wel twente-supporters die helder van geest zijn en normaal met ajax-supporters kunnen en willen communiceren, maar als jij zo dom uit je nek lult moet je er niet raar van staan te kijken dat ze niet met jou willen communiceren. Veel plezier de komende 12 maanden, want gezien de laatste wedstrijd is Ajax de terechte kampioen.

        /   Beantwoorden  / 
  11. Joop

    Ajax heeft toch meer naam dan Twente, ik zou het wel weten als ik Teo Janssen zou heten. Als je in het buitenland vraagt over Nederlandse clubs
    kennen ze wereldwijd Ajax , Feyenoord en soms PSV…………Twente moet nog wat europa cups halen om dat te bereiken, simpel als dat…..

      /   Beantwoorden  / 
    1. I.O.

      Joop, maar 1 woord. Geduld.

        /   Beantwoorden  / 
    2. I.O.

      Oke twee woorden. Vertrouwen.

        /   Beantwoorden  / 
    3. 0049

      Rendementen uit het verleden…

        /   Beantwoorden  / 
  12. aks

    Twente heeft nu gladstone die niet rookt en ajax heeft kettingroker en kroegloper theo, jammer van die drie miljoen, maar dat wordt echt niets, hij past niet bij ajax
    aks

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      juist aks.Als men maar weet hoe een Hart tekeer gaat als je drinkt rookt en topsport bedrijft.Dan is het net een rammelkast achter je ribben.Meestal voelt de mens het dan als het te laat is.Of eerst toch een paar goeie klappen over je hart krijgen,dan stop je wel met roken.Net als Johan.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Justin

        Voor alle nerds die maar blijven doorzeuren over het shaggie op de lip van Theo. Frankie Rijkaard pafte ook en won op zijn 34e nog ff de champions league met ons cluppie. Was niet bepaald een wisselspeler ofzo hoor..En dat peukie rookte Peter van Vossen ook, die stoomde (haha woordgrap) het veld over als n ware orkaan!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Christian

          En ik ken er ook één die elke week in het zicht een pukje pakte en toch zijn pasjes en doelpuntjes meepikte :-)

            /   Beantwoorden  / 
          1. Paul

            en dat was johan cruijff met zijn sigaretje,en die heef zijn klappen over zijn hart wel gehad.Gaan jullie nog steeds stoer praten dat roken lekker stoer en goed is.

              /  
          2. Paul

            maak van je hart en longen een rammelkast,gooi geld op straat in een sigarettenautomaat,ook snachts kunt u sigaretten halen.de regering staat het toe.DE EIKELS IN DE HAAG.

              /  
  13. richard

    roken is gewoon de mens zijn iedere eigen keuze. damn laat het gewoon rusten. Voor welke club je ook moge zijn in welk land in je ook moge wonen. Als je wilt roken dan rook je en zo niet dan niet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Punt. Een duidelijk statement Richard en daar kan je niet omheen. Het gaat mij om zijn voetbalprestaties!

        /   Beantwoorden  / 
    2. rossie

      tuurlijk is het ieder zijn keus
      maar als je sport hoor je niet te roken
      vooral niet als je een topsporter bent

        /   Beantwoorden  / 
  14. Ron

    Says who!? Janssen leeft al jaren zo.. En nu heeft plots heel bekrompen Nederland een mening. Ik vind dat geen enkel mens dient te roken. Maar ieder mens is vrij. Zolang ik maar geen last heb van de sigaret van een ander

      /   Beantwoorden  / 
  15. richard

    @rosie: idd wie zegt dat.? N topsporter kan niet niet roken.? Als dat al een instelling is kunnen ze bij wijze van spreken ook niet met een auto ergens naar toe. Want ze zijn topsporters dus fietsen kan ook. En zo kunnen we wel blijven doorgaan.
    Ik steek er lekker eentje op hoor. Koffie erbij. Heerlijk. Een tevreden roker is geen onruststoker

      /   Beantwoorden  / 
    1. rossie

      iedereen weet dat roken schadelijk is voor je gezondheid
      je word er minder fit van
      als jij van amsterdam op de fiets naar parijs wil
      ga je gang
      een auto gaan vergelijken met roken is dus pure onzin
      een jansen die niet rookt is gewoon veel fitter dan als hij niet rookt
      als straks ajax ver komt met CL zal hij eerder gaan klagen dat het een zware programma is dan een speler die niet rookt
      ik sport om fit te zijn
      dus wat heeft sporten voor zin als ik ga roken
      waar ik minder fit van word

        /   Beantwoorden  / 
      1. rossie

        de 2de niet rookt moet dus wel rookt zijn

          /   Beantwoorden  / 
    2. rossie

      en trouwens een tevreden roker
      zal niet tevreden zijn als hij ziek word door roken
      ik ga niet het woord zeggen
      je begrijpt wel welke ik bedoel
      maar als je dat hebt
      zal het voor je naasten heel onrustig worden

        /   Beantwoorden  / 
  16. Ron

    Rossie, ik vind dat niemand moet roken. Maar nu dondert de hele wereld over Janssen heen, wordt zelfs gespot in A’dam met peuk. Dat is zo bekrompen. Iedereen vindt dat men plots een mening moet hebben..

      /   Beantwoorden  / 
    1. rossie

      had hij kunnen weten
      in amsterdam heb je gewoon meer paparazi dan in twente

        /   Beantwoorden  / 
      1. Bert

        GAAP & ZUCHT & WEER GAAP

          /   Beantwoorden  / 
  17. richard

    @rossie maar die enge gebeurtenis die je gezondheid kan schaden als je rookt kan je ook krijgen zonder te roken. Alleen nemen wij rokers een groter risico.

    En dat over dat fietsen moet je niet zo serieus nemen als vergelijking. Het blijft gewoon onredelijk omdat het topsporter is.. kan die niet roken. Of verzin het maar omdat… Terwijl hij zn prestatie gewoon laat zien. Overige lasten die hij nu heeft is n knieblessure. ( door sporten ) dus ook sporten kan schadelijk zijn.

    en er zijn ook mensen die over de 90 worden met een sigaret. Prachtig toch. Niks is te voorspellen of gegeven in t leven. Wat iemand er ook bereid is aan te doen of juist niet in vorm van gezondheid sport of what ever.

    hey Christian… topic sluiten.? haha nu genoeg hoor.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Ik blaas hierbij de sigaret…..eh het verhaaltje uit!

        /   Beantwoorden  / 
  18. Paul

    gapen en nogmaals gapen

      /   Beantwoorden  / 
  19. cezar

    theo do not worry, go ahead frank out

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.