Ajax wil direct PSV en FC Twente op achterstand zetten (video Jiskefet)

De competitie is net afgelopen en alle Ajax fans zullen hier nog weken van genieten, maar zoals een topsporter betaamt moet de blik direct op volgend seizoen gericht worden. Natuurlijk duurt het nog even dat het 31 augustus 2011 is geweest, maar Ajax lijkt nu al PSV en FC Twente op achterstand te zetten.

Het grote voordeel van kampioen worden, is dat je weet dat er inkomsten aankomen vanuit de Champions League, waardoor vooruitkijken en handelen al mogelijk is. Een trainer, zoals De Boer, die weet wat hij wil is dan ook handig.

Op het Ajax blog hebben de analyses natuurlijk ook al vaker plaatsgevonden en dan blijkt, verkopen even niet meegenomen, dat Ajax de selectie moet versterken met een vleugelspeler, een spits en een controlerende middenvelder.

En wat maakt een Ajax fan dan blij? Er lijkt direct actie te worden ondernomen, want de transfer van Derk Boerrigter van RKC naar Ajax is op een haar na rond. De gesprekken met een spits, Sigthorsson, die de strijd met Castillion en De Jong mag aangaan zijn ook positief verlopen.

De positie van controlerende middenvelder wordt bij Ajax al bekleed door talenten als Enoh, Anita, Van der Heijden en mogelijk ook nog Bonevacia dus logisch zou zijn dat op die positie iets meer ervaring wordt aangetrokken. Een poll is hier al uitgeschreven, maar de signalen rondom Theo Janssen worden toch wel serieus.

Dit geeft vertrouwen dat Ajax bij mogelijke transfers van Stekelenburg, Vertonghen of Van der Wiel ook wel met een juiste oplossing zal komen, dus we kunnen bijna zeggen dat Ajax nu al klaar is voor volgend seizoen!

Een heerlijk gevoel dat ons zeker een voorsprong geeft op PSV en FC Twente, want die zullen nog een tijdje in onzekerheid zijn over mogelijkheden. Ik verwacht overigens dat ze dit net als Ajax de afgelopen jaren wel zullen oplossen.

Fantastische berichten dus zo na het binnenhalen van de schaal en dat versterkt ons gevoel: Ajax, is mijn club!

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

6 reacties op “Ajax wil direct PSV en FC Twente op achterstand zetten (video Jiskefet)

    1. Christian

      Opscheppen = dingen grote maken dan het daadwerkelijk is. Ik geloof dat wat hier staat toch echt de waarheid is, dus je kunt ons wel meteen weer arrogantie in de mond leggen, maar dat is wel weer heel makkelijk van je Ed Apeldoorn (Karel Nijmegen of hoe was het ook alweer????????????????????)

        /   Beantwoorden  / 
        1. Christian

          Als dit de gemiddelde gedachte van Twente fans over Theo is dan begrijp ik zijn frustratie wel die hij openlijk toonde de afgelopen tijd. Zou iemand die voor zijn mening uitkomt, zoals Theo, dan toch niet liggen in Tukkerland?

            /   Beantwoorden  / 
  1. gertje

    Ajaks pakt een prijs en die grote bek steekt weer op. Blijf nou gewoon jezelf en laat zien wat je kunt op de transfermarkt. Theo Jansen gaat echt niet naar Ajaks…die gaat gewoon naar het buitenland….en Twente krijgt Janssen van Roda en dat is meer dan een fabtastische speler. Volgend seizoen vraag jij je weer af hoe ze het in Twente voor elkaar krijgen
    T R O T S

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Goh, er zit wel weer veel frustratie bij enkele Twente fans. Hoe komt dit? Hebben we hier een grote bek? Ik schrijf hier alleen met welke spelers Ajax nu onderhandelt en als dat rondkomt hebben we in mei onze selectie al gereed. Dan hebben we toch een voorsprong op de rest? Ik geloof dat juist veel Twente fans hier de afgelopen weken een grote bek hadden over de dubbel, beste ploeg en kampioenen…………..

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.