Seedorf de nieuwe leider van Ajax?

Er zijn spelers die een natuurlijk overwicht hebben en die je altijd graag bij je geliefde club ziet voetballen. Er zijn alleen soms momenten dat je dit extra beseft! Hangend op de bank, terwijl ik op Sport1 keek naar AC Milan tegen Inter had ik weer zo’n moment.

Clarence Seedorf. Wat een weergaloze voetballer is! Altijd rustig aan de bal, altijd op de juiste plek staand, altijd een perfecte trap, altijd oog voor de juiste pass, altijd….. altijd wens je zo’n speler bij je eigen geliefde club. Ajax!

Ik kan nu alleen maar hopen, duimen en wensen dat Seedorf na het kampioenschap met Milan denkt, dat het tijd is om met een goed gevoel afscheid te nemen. Wat zou er dan mooier zijn om naast  De Boer, Jonk en Bergkamp de vierde man te zijn van het nieuwe Ajax?

Alleen dan als leider op het veld, want wat zullen al die jonge talenten ineens 2 klasse beter gaan voetballen. Vraag Seedorf maar hoe hij de terugkeer van Rijkaard ooit heeft ervaren!

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Seedorf de nieuwe leider van Ajax?

  1. DeBok

    Ajax mnoet opschieten met Clarence want ik heb gehoord dat fc twente bezig is (munsterman heeft contacten bij Milan) om Seedorf voor volgend jaar vast te leggen.
    Met Perez ging het ook prima nietwaar?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Je bedoelt Stefano Seedorf! Nu moeten jullie in Enschede niet naast jullie schoenen gaan lopen, want dan is het over 2 á 3 jaar over met de pret en kan je weer jaarlijks in de middenmoot spelen.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.