Uitslag Poll: Ajax ziet in Vermeer opvolger Stekelenburg

Algemeen bekend is dat Ajax twee fantastische keepers in huis heeft, alleen door blessures van Vermeer en Stekelenburg staat nu Verhoeven op de goal. Een transfer van Stekelenburg lijkt onafwendbaar, dus de terechte vraag is wie hem opvolgt komend seizoen.

De geruchten rondom Manchester United zijn even afgezwakt, maar Arsenal en vooral Juventus worden de afgelopen dagen regelmatig genoemd. Als het Juventus wordt, overigens niet de voorkeur van Steek, dan treedt hij echt in de voetsporen van Van der Sar.

Wie moet hem opvolgen volgens het Ajax blog? Het bleek een strijd te zijn, waarbij Cillessen en Tyton niet echt mee deden. Dit zal bij Tyton ook deels komen door de blessure die hij tijdens de interlandperiode opliep.

Ik denk, dat Tyton absoluut een keeper is met potentie voor een topclub in Nederland, maar nu even niet. Wat betreft Cillessen zou ik direct elke club willen adviseren om hem te blijven volgen, want over twee of drie jaar is hij klaar voor de volgende stap.

Misschien moet Ajax maar vast een optie nemen? Of koop hem en verhuur hem komend seizoen terug aan NEC. De strijd ging dit keer tussen Vorm en Vermeer, waarbij uiteindelijk Vermeer door ons wordt gezien als de ideale opvolger.

Op korte termijn misschien al dit seizoen, maar zeker volgend seizoen. Ik ben het hier helemaal mee eens en begrijp ook niet helemaal waarom hij concurrentie had van Vorm. Een leuke keeper, maar in mijn ogen geen topkeeper. Alhoewel in elke wedstrijd van Utrecht tegen Ajax wel!

Duidelijk is hiermee eigenlijk dat Ajax op zoek moet naar een volwaardige tweede keeper, waarachter dan Bizot het vertrouwen moet krijgen ten koste van Verhoeven. Niks ten nadele van Jeroen, maar dit past meer in de filosofie van Ajax.

Een tweede keeper? Toch Cillessen nu maar halen?

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.