Van Gaal en Adriaanse sturen open sollicitatie naar Ajax

Het verhaal Ajax kent bijna elke dag een nieuw hoofdstuk, waarbij woensdag met de extra ledenvergadering een spannende ontknoping wordt verwacht in de strijd Cruijff en Van der Boog. Vandaag komt er weer een nieuwe verhaallijn op gang.

Volgens de geruchten heeft Louis van Gaal zich samen met Co Adriaanse aangeboden bij Uri Coronel als zijnde de ‘Andere Verlossers’. In dit geval zou Van Gaal algemeen directeur worden en Adriaanse hoofd jeugdopleidingen.

Dit zou geen gevolgen hebben voor De Boer als hoofdtrainer, maar voor Van den Boog zou dit wel consequenties hebben. Dit is waarschijnlijk ook de reden, dat Van den Boog volgens de verhalen deze open sollicitatie niet met gejuich heeft ontvangen.

Ik noem het voorlopig maar een broodje aap verhaal en richt me volledig op Cruijff. De echte verlosser!

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

12 reacties op “Van Gaal en Adriaanse sturen open sollicitatie naar Ajax

  1. richard

    dees is nieuwe roddel voor mij. tja moet ik ff nachtje over slapen. dan pas denken.
    weet de laatste woorden van van gaal nog goed…en die was tot op t bot diep beledigd door ‘t bestuur’ dus tja.
    wat moeten we hiermee is de vraag als de sollicitatie toch wel echt zijn. eerst idd johan op n stoel. dan pas de orginisatie daaronder op orde brengen.. dit zou best met hun erbij kunnen. maar laten we nog niet teveel hieraan denken

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Hoe denk je er na een nachtje slapen over? Mogelijk dat zij ooit het werk van Cruijff kunnen voortzetten, want ze hebben toch een zelfde denkwijze.

        /   Beantwoorden  / 
  2. twenteforever

    kan ik me niet voorstellen .samen met Cruyff????/ never !!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Sven

    Buiten het feit dat het weer een hoop flauwekul is…op z’n minst zwaar opgeblazen, gaat dit niet werken. Van Gaal is boven zijn eigen ego uitgegroeid en is te vaak alle realiteitszin verloren. Co is op zich een goede technische man maar mag dat lekker bij een andere club gaan doen. Het is tijd voor Johan en voormalig top voetballers die al lang en breed binnen zijn en dus met hart voor de club aan de slag moeten gaan. v/d Boog vind ik echt een verschrikkelijke man. Zelf eng, zo onbezwaard leugenachtig hij kan zijn. Ik verdenk hem ervan geen of geen volledig ontwikkeld geweten te hebben. En Coronel heeft zichzelf te kijk gezet door een rapport te schrijven, aan te treden en vervolgens alles op z’n beloop te laten en zijn EIGEN rapport te verloochenen!!!

    We zullen zien!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Christian

    Het zijn toch ontwikkelingen die door de tijd worden achterhaald. Van Gaal lijkt toch aan de macht te komen. Zou Co dan ook nog komen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Michael

      Ik hoop dat het lukt en dat van Gaal zo snel mogelijk komt. Iedereen zeurt over de wijze hoe het is gegaan maar vergeet niet dat Cruijff ook geen heilige is geweest met zijn La Ling akties enz maar dat mag allemaal wel. Cruijff zegt dat de rest geen verstand heeft van voetbal maar hij komt met La Ling en van Basten aanzetten met alle respect maar de mensen die zogenaamd geen verstand hebben van voetbal komen met van Gaal. Een beter kandidaat kan ik niet opnoemen. En die sigaarsnor zal vannavond wel weer in vi Cruijff in z’n hol kruipen maar die man moet je alles behalve serieus nemen Cruijff heeft dit allemaal zelf aan zijn lakse houding te danken.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Michael

        Ps:Het gaat om de belang van Ajax en niet Johan Cruijff dat moeten de supporters goed in zijn oren knopen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. paul

          het gaat tegenwoordig niet meer om het belang van Ajax.Het gaat al jaren om het belang van het schorum in dure auto s,dat totale macht wil hebben bij Ajax,en die geen ekele intensie hebben voor Ajax,maar wel dat hun ego in beeld komt.Zeg maar,de heren Coronels.Trap het zooitje op de vuilnisbelt.Ze proberen altijd tegen de maatschappij aan te schoppen,omwille van hun eigen onkunde.De ledenraad van Ajax,moet het hele zooitje wegstemmen,en daarmee is de onbevlekte Van Gaal,de zoon van God,ook achter Ajax prikkeldraad

            /   Beantwoorden  / 
  5. paul

    zo is het gegaan,,de Kale had al beslist,en daarna toen Van Gaal al was aangestelt,Johan op de hoogte gebracht.Dus de Kale van de Universiteit is een groot RIOOL SCHORUM GEDROCHTE…………

      /   Beantwoorden  / 
  6. paul

    de vuilnisbelt gedrochte s,zullen AJAX zofort moeten verlaten.Dat zijn die mensen die die Kale en die vrouw hebben aangesteld,en de rest.De eerlijke mensen moeten blijven zitten.En JOHAN CRUIJFF,had zoals ik eerder Johan al eerder had gezeg,VOORZITTER van alles van Ajax moeten worden.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Ben

    Het moet nu inmiddels wel duidelijk zijn, wat een stelletje ratten door Keje Molenaar benoemd zijn in de raad van commisarisen. Cruijff uitgezonderd. Molenaar,die overigens door dit viertal daarna volkomen in zijn hemd is gezet. Inplaats van Cruijff te ondersteunen bij het technische beleid, zoals goedgekeurd door de ledenraad, hebben ze zich alleen toegelegd om Cruyff en zijn beleid zo snel mogelijk te wippen. Eerst voor het ene technisch beleid kiezen en dan Van Gaal binnenhalen met een totaal andere visie? Van Gaal moet wel bijna zijn klaargekomen, om op deze manier wraak te nemen op zijn aartsrivaal. Het belang van Ajax? Ik denk, dat Ajax totaal naar de knoppen gaat, dankzij vier ratten.

      /   Beantwoorden  / 
  8. paul

    altijd is de GEESTELIJKE LEVENS ELLENDE,van die Mensen,die achter je rug om RODDEL plegen.dit zijn en dat weten ze zelf,HELE KWALIJKE MENSEN.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.