Speelminuten bij Ajax maakt Mido gewild in Spanje

Beginnend als een talent bij Ajax en vervolgens zwervend door Europa zonder al te veel succes. In het kort de loopbaan van Mido, die dus eigenlijk afgelopen leek tot afgelopen Ajaxweer op zoek was naar een balvaste spits.

Het geluk van Mido was dat Jol hem goed kende en dat Mido voor een prestatiecontract wilde spelen. Zo was in 2010 de cirkel weer rond, maar qua voetbal is Mido zeker nog niet van die waarde die hijzelf wil en wij hoopten.

Ik moet eerlijk bekennen, dat hij mij niks is tegengevallen qua instelling. Hij heeft nog weinig geklaagd en zijn uiterste best gedaan om af te vallen en zich te bewijzen in de minuten die hij kreeg. Dit heeft hem ook krediet opgeleverd bij De Boer.

Het was dus absoluut nog geen bijdrage om volop in de spotlights te staan, maar toch hebben de speelminuten bij Ajax al wel gezorgd voor interesse van Deportivo en Espanyol.

Het waren nog geen aanbiedingen die Mido hebben doen twijfelen, maar hij zal ze zeker in beraad houden. Op 4 januari zal Mido met de clubleiding van Ajax praten over zijn toekomst, maar zelf wil hij dit seizoen zeker afmaken om de gekregen steun en vertrouwen terug te betalen.

Ik vind het bijna voorbeeldgedrag van Mido en hoop ook zeker dat hij dit seizoen nog van waarde kan zijn. Naast De Jong hebben we namelijk nog niet echt een andere optie voor in de spits. En wie weet kan Mido ook als mentor functioneren voor El Hamdaoui……

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.