Jol wil Suarez in de Premier League hebben

Als trainer van Ajax was Martin Jol er alles aan gelegen om Suarez voor Ajax te behouden. Gezien het aantal doelpunten en assists was dit ook begrijpelijk, alleen de laatste weken gokte Jol misschien teveel op de kwaliteiten van Suarez en El Hamdaoui. 

Het is wel een beetje vreemd, dat nu Jol geen trainer meer is van Ajax hij begint te praten over waar Suarez het best heen kan bij een eventuele transfer. Zou hij Ajax nog een beetje willen pesten?
Hij mag absoluut zijn mening verkondigen, alleen over dit soort zaken moet je misschien wat meer tijd laten verstrijken. In zijn analyse geeft Jol wel aan dat hij bij Ajax heeft geschipperd, want Jol vindt Suarez een echte tweede spits.
Waarom laat je hem dan altijd in een 3-spitsen systeem spelen? Ach, laten we dit maar niet meer oprakelen want Jol zit niet meer bij Ajax. Deze mening betekent volgens Jol in The Daily Morror dat Suarez het beste tot zijn recht komt in de Engelse competitie.
We zullen zien of deze woorden van Jol, toch gewaardeerd in Engeland, ook werkelijkheid worden. Het schijnt dat Manchester United nog steeds interesse heeft, dus januari 2011 wordt weer spannend.
Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

3 reacties op “Jol wil Suarez in de Premier League hebben

  1. hamzah

    suarezzzzz moet blijvennnnnnnnnnnnnnnn

      /   Beantwoorden  / 
  2. Christian

    ik hoop met je mee, maar waar rook is is……..vaak een transfer.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ron

    Van Jol zijn we gewend dat ie graag over randzaken praat

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.