Dembélé en Ajax

Het zijn van die combinaties die heel mooi klinken en mooi hadden kunnen zijn.  Dembélé was een speler, die al bij Willem 2 kon rekenen op interesse van Ajax en ondanks het gebrek aan financiële middelen had Ajax afgelopen zomer ook interesse.

Het bleef weer bij interesse, want de Belg verkoos zelf Fulham boven Ajax. Hij maakte hiermee een keuze voor een competitie, want bij Fulham zal je altijd in de grijze middenmoot voetballen. Overigens was zijn begin wel veelbelovend, dus wie weet kan hij over enkele jaren ook naar de top in Engeland.

Het was natuurlijk wel fantastisch geweest als hij naar Ajax was gekomen. Was dit dan ten koste van El Hamdaoui gegaan? Je zou het bijna zeggen, aangezien de portemonnee bij Ajax niet echt goed gevuld is momenteel.

Een moeilijke keuze eigenlijk, want Mounir doet het bij Ajax gewoon goed. Toch had ik zelf dan gekozen voor Dembélé omdat hij meer van nature een speler is die als aanspeelpunt kan worden gebruikt. Dit is iets wat we bij Ajax zeer goed hadden kunnen gebruiken.

Een gedroomde combinatie had het dus kunnen zijn, maar Dembélé besloot wederom anders.

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.