Suarez stelt eisen naar beneden bij

VOETBAL-EREDIVISIE-AJAX vs SPARTANa een lange tijd droog te hebben gestaan, heeft Suarez tegen Veendam eindelijk weer gescoord. Hopelijk gaat de doelpuntenmachine Suarez dan weer werken voor Ajax.

De afgelopen seizoenen kon het niet op met de prestaties van Suarez. Hij zorgde voor zoveel kansen, dat ondanks veel missers hij nog enorm veel scoorde in een seizoen. Dit seizoen begon het goed, maar daarna stokte de produktie. Een beetje geluk ontbrak ook wel, want het houtwerk werd genoeg geraakt.

Ik kan me goed voorstellen, dat Suarez zijn eisen qua doelpunten dit seizoen wat naar beneden heeft bijgesteld. Alleen het bevreemd mij wel dat in de media ineens berichten verschijnen, dat Suarez ook zijn eisen naar beneden heeft bijgesteld voor een eventuele transfer.

Zou dan ook Suarez niet op zijn woord te vertrouwen zijn? Hij gaf toch altijd aan Ajax alleen te verlaten voor een grote topclub. In Engeland gaat het gerucht dat Suarez zichzelf eerder bij Tottenham Hotspur ziet spelen dan bij een absolute grootmacht.

Misschien dat het uitblijven van doelpunten dus toch meer met Suarez doet dan hij steeds aangeeft. Suarez is toch die speler die het maximale wil bereiken ten koste van alles? Ik hoop dat straks toch snel de grote clubs weer interesse in hem hebben, want dat betekent dat hij bij Ajax weer volop scoort!

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “Suarez stelt eisen naar beneden bij

  1. MARTIN

    Booit anders verwacht.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Misschien naief van mij, maar ik dacht echt dat Suarez alleen maar weg zou gaan voor een grote club. Voorlopig zit hij nog bij Ajax, dus ik ga uit van een gerucht of verspreking!

        /   Beantwoorden  / 
  2. jaime

    hij heeft ook gezegdi k ga alleen na een club wa voetval word gespeeld en niet voor het geld
    en tottenham is een prachtige club met defoe vdv bale gomez crouch

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Klopt, maar dat is nu. Tottenham is ook een club die na zo’n goed jaar leeg wordt gekocht en dan weer een paar jaar moet aanmodderen, dus dit zou geen goede keuze zijn!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.