Schitterende documentaire over Ajax-trainer Frank de Boer

Ajax-trainer Frank de Boer geniet momenteel van een welverdiende vakantie in Italië met zijn broer Ronald. In Nederland duren de loftuitingen aan zijn adres intussen voort. Eredivisie Live maakte een schitterende documentaire over de succestrainer.

Vlnr: Frank, Ronald (Foto: @FrankRonald1970)

Vlnr: Frank, Ronald (Foto: @FrankRonald1970)

In de documentaire De Trilogie van Frank de Boer gaat het natuurlijk over de geweldige successen die De Boer in zijn nog prille trainerscarrière bij Ajax heeft geboekt. Aan het woord komt uiteraard Frank de Boer zelf, maar ook veel betrokkenen.

Spelers, andere trainers, Johan Cruijff, familieleden, zelfs Jan Smit heeft iets te vertellen over de Ajax-trainer. Zijn tactische kwaliteiten komen aan bod, de manier waarop hij jonge spelers inspireert en motiveert, maar ook de verschrikkelijke gevolgen als Frank de Boer een spelletje Pictionary dreigt te verliezen.

Check de documentaire De Trilogie van Frank de Boer HIER.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Schitterende documentaire over Ajax-trainer Frank de Boer

  1. Ron

    Gister stukje gezien… Vandaag de rest kijken! Goeie gast!

      /   Beantwoorden  / 
  2. warco

    Mooi , lekker op de zondagmorgen met een bak koffie zitten kijken .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.