Prognose Apoel Nicosia – Ajax: bloedeloze zege

Het is weer matchday in de Champions League: Ajax gaat op bezoek bij Apoel Nicosia in een poging drie punten te bemachtigen bij de heetgebakerde Cyprioten. Gaat dat lukken? Ons prognoseteam weet raad.

Er zijn geen kleintjes meer, Apoel valt niet te onderschatten, et cetera et cetera. Dat is inmiddels wel duidelijk. Voor we tot onze betrouwbare prognose overgaan, checken we eerst even de stemming bij Ajax-trainer Frank de Boer.

Frank, zeg het maar.

Grote vraag is natuurlijk: is Klasse-Lasse Schöne vanavond van de partij? Het woord is aan Frank de Boer.

Wie Cyprus zegt, zegt natuurlijk: moeizame EU-onderhandelingen, Glafkos Klerides en de bekende mandolinen uit Nicosia, hier in het Duits bezongen door de Zangeres zonder Naam.

Ter zake nu: wat wordt het vanavond?

De betrouwbare prognose: het wordt geen beslist geen makkie in Nicosia. Ajax heeft het zwaar, en het wordt nog zwaarder als Anwar El Ghazi na een half uur een domme rode kaart krijgt. Ajax is in het defensief, maar ach: een kwartier voor tijd komt voormalig Polen-Flop Milik in het veld en hij maakt in de 83ste minuut de beslissende 1-0 voor Ajax. Prima uitslag dus!

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.