Vrijdagavond niks te doen? Ga naar De Toekomst!

Kijk dit zijn nou de leukere acties van Ajax, vrijdagavond gratis entree op De Toekomst als Ajax tegen PSV speelt. Die twee weken zonder Eredivisievoetbal zijn misschien wat saai voor de echte voetballiefhebber, maar doet hoeft niet zo te zijn.

Want de Ajax vrouwen spelen vaak mooi en verzorgd voetbal, soms een stuk leuker aan te gluren dan wat we soms in de Amsterdam Arena zien. Een voorbeeld hiervan was de wedstrijd tegen Brugge vorige week waar de vrouwen goed combinatievoetbal laten zien en die Belgen helemaal zoek tikten.

Ajax staat tweede in de competitie met een gelijk aantal punten op de koploper Standaard Luik, alleen hebben die wel een wedstrijd minder gespeeld. Maar die spelen tegen FC Twente, de nummer drie in de ranglijst. Dus de Ajax-vrouwen kunnen als het  mee zit de eerste plek veroveren tegen PSV en kunnen daarom wel wat support gebruiken. Neem wel een paraplu mee want het gaat regenen.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.