Hoofdredacteur Ajax-Blog kondigt vertrek aan

Een redacteur van Ajax-Blog in actie (Foto: David Boye)

Een redacteur van Ajax-Blog in actie (Foto: David Boye)

De hoofdredacteur van Ajax-Blog heeft zijn vertrek aangekondigd. ‘Na bijna drie jaar topjournalistiek met Ajax als onderwerp, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging’, aldus de hoofdredacteur.

Scheidend hoofdredacteur Marco, in 1995 aanwezig bij de Champions League-finale in Wenen, kwam in november 2011 in dienst van Ajax-Blog. ‘Het was een roerige periode, midden in de Cruijff-revolutie. Ajax stond er binnen en buiten het veld vrij beroerd voor. Als je dan ziet hoe we er nu voorstaan met Ajax en met Ajax-Blog, hebben we toch iets moois neergezet’, aldus de hoofdredacteur.

Nu, vele successen later, is het tijd om een volgende stap te maken. ‘Ik ben toe aan een nieuwe stap. Dat is helaas de kracht en zwakte van Ajax: talenten ontwikkelen zich tot grootheden, die op enig moment een klappertje kunnen maken’, analyseert de hoofdredacteur.

Topjournalistiek
Wat was het hoogtepunt van de afgelopen jaren? De scheidend hoofdredacteur: ‘Ach, dat zijn er zoveel. De betrouwbare prognoses, de AGbO-Index van de Rekenmeester, de Ajax-quizzen van Bas Bariton, de representatieve peilingen, de landstitels niet te vergeten…’

De komende weken zullen we nog geregeld terugkijken op de afgelopen drie jaar topjournalistiek bij Ajax-Blog.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Hoofdredacteur Ajax-Blog kondigt vertrek aan

  1. ik

    Jammer Marco, je was een genot om te lezen als ik af en toe weer eens langs kwam bij deze blog. Een idee voor je opvolger om de reactiemogelijkheid eruit te gooien. Dat zou de kracht van deze blog eerder doen toenemen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark78

    Waarom de reactiemogelijkheid eruit gooien? Actie en reactie zijn juist de kracht van een blog. Dat zou de kracht van dit blog juist toe doen nemen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.