De Boer moet blijven, zegt 83 % van de Ajax-fans

Trainer Frank de Boer moet bij Ajax blijven. Dat vindt een ruime meerderheid van 83 procent van de Ajax-fans, zo blijkt uit een betrouwbare peiling op Ajax-Blog.

Nu Frank de Boer Ajax de vierde landstitel op rij heeft gebracht en een club als Tottenham Hotspur op zoek is naar een nieuwe oefenmeester, lijkt de druk op de Ajax-trainer toe te nemen om eens een ‘nieuwe uitdaging’ aan te gaan. Niet doen Frank, zegt 83 procent van de respondenten aan onze representatieve en dus betrouwbare peiling.

Driekwart van de Ajax-fans zegt gewoon keihard: ‘Ja, Frank de Boer moet blijven. Op naar titel nummer vijf’. Nog een 8 procent gaf als antwoordoptie: ‘Als Frank weggaat, stort alles in en komt het nooit meer goed met Ajax’. Samen is dat precies 83 procent.

Opmerkelijk
Opvallend: van 17 procent van de supporters mag De Boer wel weg. ‘Ik gun Frank wel een klappertje. Maar de Spurs? Mwoah’, antwoordde 14 procent van de supporters. En nog eens 3 procent stelt: ‘Frank kan nu wel gaan. Frank Rijkaard, kom er maar in’.

Nog een opmerkelijk feit: 0 procent van de deelnemers aan de peiling had geen mening over Frank de Boer.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.