Ajax-tegenstander Steaua Boekarest op familiebezoek?

Voor Ajax staat donderdag de Europa League-kraker tegen Steaua Boekarest op het programma. De Roemenen zijn al sinds dinsdag in Amsterdam en genieten daarbij overduidelijk van de stad en zijn toeristische attracties.

De Roemeense sportsite Prosport publiceerde een reeks foto’s van de selectie van Steaua Boekarest tijdens een gezellig uitje op de Amsterdamse Wallen. De grap is makkelijk gemaakt: vermoedelijk gingen de in trainingspak gehulde voetballers bij enkele familieleden of kennissen uit Roemenië op bezoek.

 

Website: prosport.ro

Ajax treft Steaua Boekarest voor het eerst in de geschiedenis. Over de huidige koploper in de Roemeense competitie valt genoeg te vertellen, maar vooral over George Becali, de steenrijke eigenaar waarover wij eerder al enkele opzienbarende feiten meldden.

Mercedes
Becali laat zich geregeld negatief uit over homo’s, joden, negers en kritische journalisten. Onlangs kreeg hij een voorwaardelijke celstraf van drie jaar omdat hij drie mensen tegen hun wil had vastgehouden die een Mercedes van hem zouden hebben gestolen.

Ook matchfixing is geen vreemd woord voor Becali. In 2008 werd hij bij een duel van CFR Cluj aangehouden met een koffer met 1,7 miljoen euro in zijn hand. Ook de trainer van Steaua Boekarest is onlangs genoemd in verband met een omkoopschandaal.

Remedie
Gelukkig heeft Johan Cruijff gisteren de remedie tegen matchfixing gepresenteerd en hoeft Ajax zich daarover geen zorgen te maken. Mannetjesputter Toby Alderweireld kan dus gerust dromen over de finale van de Europa League in de Amsterdam Arena.

 

 

Morgen: onze betrouwbare prognose voor Ajax-Steaua Boekarest.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Ajax-tegenstander Steaua Boekarest op familiebezoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.