Lukoki: geen sprake van nieuwe kabel bij Ajax

Ajax-spits Jody Lukoki heeft vanuit Brazilië min of meer gereageerd op de aantijgingen dat er bij Ajax weer sprake zou zijn van een soort kabel. Uit een analyse van de tweets van Lukoki blijkt dat er niets aan de hand is.

Op Ajax.blog.nl werd dinsdag gesuggereerd dat er een tweedeling binnen de selectie zou zijn tussen spelers die graag in het water spelen en spelers die liever op het strand stoere poses uitvoeren. Onzin, zo valt op te maken uit een filosofische retweet van Jody Lukoki.

Niet geheel toevallig en mogelijk in reactie op ons stuk van dinsdag stuurde Lukoki een tweet door van Jocelino de Sa aka Massive MC met de veelzeggende tekst:

Black or white. It doesn’t matter. We’re all the same. Our blood is the same color.

Tegendeel
En zo is het. Ook het verhaal dat spelers als Jody Lukoki en Ryan Babel liever niet in zee spelen, werd naar het Rijk der Fabelen verwezen. Lukoki kwam met onderstaande foto die het tegendeel bewijst.

Foto: @JLukoki

Niets aan de hand dus. Gelukkig maar. Check voor de zekerheid nog maar even onderstaand filmpje om te zien dat het er echt gezellig aan toe gaat in Rio de Janeiro.

 

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.