Peiling: PvdA grootste partij onder Ajax-fans

Winnaar Ajax-peiling

Als Ajax-fans het voor het zeggen hadden, zou de PvdA de grootste partij van Nederland worden. Dat blijkt uit een uiterst betrouwbare peiling op Ajax.blog.nl.

De opiniepeilingen en debatten vliegen de kiezers om de oren, maar er is natuurlijk maar één mening echt relevant: de mening der Ajacieden. Daarom heeft Ajax.blog.nl een week lang aan alle representatieve bezoekers van dit blog gevraagd op welke partij ze op 12 september gaan stemmen.

Met 19 procent is de PvdA onder Ajax-fans de grootste partij. Maar Diederik Samsom wordt op de voet gevolgd door de VVD en de PVV, die beide op 18 procent uitkomen.

Als vierde partij komt D66 uit de bus (10 procent), nog voor de SP (9 procent) en GroenLinks (5 procent). Opvallend: 7 procent van de Ajax-fans gaat niet stemmen vanwege ‘die zakkenvullers in Den Haag etc.’. Slechts 1 procent van de deelnemers antwoordde: ‘Weet niet / geen mening / ben PSV-fan.’

Laten we eens kijken naar de fictieve zetelverdeling, als het aan de Ajax-fans zou liggen.

FICTIEVE ZETELVERDELING VOLGENS AJAX-FANS
(tussen haakjes verschil met huidige Tweede Kamer)

PvdA: 30 (0)
VVD: 28 (-3)
PVV: 28 (+8)
D66: 16 (+6)
SP: 15 (0)
GroenLinks: 9 (-1)
PvdD: 7 (+5)
SGP: 7 (+5)
50PLUS : 4 (+4)
ChristenUnie: 2 (-3)
Piratenpartij: 2 (+2)
Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland: 2 (+2)

Wat zegt dit? We vragen het aan onze Rekenmeester.

‘Ajax-fans zijn sociaal-democraten, zo blijkt uit deze peiling. De PvdA zou met 30 zetels de grootste partij worden, maar wordt wel gevolgd door een rechts blok. Het valt op dat de PVV acht zetels winst boekt; wij vermoeden dat dit te maken heeft met supporters van andere clubs die ook hebben meegedaan aan de peiling.’

Wat valt er verder op, Rekenmeester?

‘De Partij voor de Dieren krijgt bij de Ajax-fans maar liefst 7 zetels, maar de SGP ook. Dat is typisch. De ene partij wordt geleid door een vrouw met een hekel aan vleeseters, en de ander door een vleeseter met een hekel aan vrouwen. Toch zie je dat die twee verschillende kampen onder Ajax-fans een even grote stem hebben.’

Wat ook opvalt, is de afwezigheid van het CDA in de uitslag.

‘Goed punt. Dat heeft ermee te maken dat we vorige week waren vergeten het CDA in de poll op te nemen. Je kan zeggen: dat is stom. Maar het zegt ook natuurlijk wel iets over het CDA.’

En nu?

‘De verkiezingen zijn over een week. We trekken de peiling dus nog een weekje door, zodat we ook kunnen analyseren wat de gevolgen van de campagne, de peilingen en de debatten zijn op de stemming onder de Ajax-fans. En vooruit, dit keer tellen we het CDA ook mee!’

Spannend! Stem dus allemaal (nog) een keer in de betrouwbare peiling aan de rechterzijde van dit blog. Laat de stem van de Ajax-fan niet verloren gaan!

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

78 reacties op “Peiling: PvdA grootste partij onder Ajax-fans

  1. Marc W

    Hey, ik ben Ajax fan en ik stemde PVV hoor. Wat is dit nu weer voor dom PVV bashen? Waarom zouden er geen PVV stemmers zijn onder Ajax fans. Ik stem nu waarschijnlijk iets anders, had Wilders maar niet moeten breken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mark78

      Ik weet het ook nog niet Marc, maar mensen die nu nog op de PVV stemmen die sporen niet helemaal in mijn ogen. Zij hebben het vorige keer inderdaad totaal verkloot en laten zien dat ze inhoudelijk weinig voorstellen. Met alleen leuke oneliners redt je het niet.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paul

        Mark 78,de 2 vriendjes Rutten en de Jager die sporen wel.Geven 250 miljard aan de binnenlandse en buitenlandse banken,en het einde is nog lang niet in zicht.Onze belasting centen zo maar verkwanselen.En als de gulden weer terug is in Nederland,dan roepen Rutten en de Jager FOUTJE BEDANKT.Neelie Smit Kroes,de vrouw die destijds Minister van Verkeer en Waterstaat was,had destijds 7 miljoen gulden laten verdwijnen,en niemand wist waar het gebleven was.En nu zit Neelie in Brussel Maffia.En Neelie praat nu heel leuk voor haar Brusselse maandloon.Gisteravond zei Neelie op,,er komt meer geld terug dan er is gegeven.Zou Neelie het over haar eigen portemonee hebben gehad.En dan die Buma ,,Minister de Jager weet hoe hij ons land zuinig moet houden.Ik zou zeggen,ambulance strikje er om heen en opsluiten maar

          /   Beantwoorden  / 
        1. Mark78

          Nou Paul, een partij die als speerpunt heeft: `alle moslims eruit en dan zijn alle problemen opgelost en leven we weer lang en gelukkig`, neem ik inderdaad niet serieus. De afgelopen periode hebben ze niets gepresteerd en zijn ze behoorlijk door de mand gevallen.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Paul

            Mark,ik ben geen mensenhater.Ik zeg alleen wat ik zie net als ieder ander mens.Je kunt bijkans over de Moskeen lopen in dit kleine landje.Overal komen de buitenlanders links en rechts schooltjes die dicht gaan via vorstelijke subsidies van gemeenten ,die schooltjes nieuw inrichten als Moskee.En in het buitenland wordt hen geleerd;ga maar naar dat achterlijke Holland,zeg maar dat je Politiek asiel zoeker bent.Want dan komt het wel voor elkaar.In mijn straat wat zal het zijn pakweg 300 meter afstand 4 scholen waarvan er 3 al bezet worden door de hele dag luierende buitenlanders.Koffie drinken ,shaggie roken.Met jaarlijks per school 6 duizend euro per jaar subsidie voor de koffie thee enz enz.Maar Nederland is nog lang niet vol,ER KAN NOG VEEL MEER BIJ.

              /  
          2. Paul

            en eh Mark,je kunt ook geregeerd worden door je buren.Dat heb je ook wel eens.Of geregeerd worden op straat door buitenlandse snotapen.Of geregeerd worden door buitenlandse snotapen die in Brussel zitten.This maar slechts een constatering

              /  
          3. Mark78

            Paul, wat ik al zei: alle buitenlanders eruit en alle problemen zijn opgelost. En we leven nog lang en gelukkig. Wat een achterlijke gedachte. Wellicht dat de PVV iets inhoudelijker in kan gaan op belangrijke zaken zoals de economie, maar dat zie ik nooit.

              /  
          4. Paul

            Mark,dat zei ik toch ook,,hoe meer mensen Nederland binnen komen,hoe minder werkloosheid?

              /  
          5. Paul

            Mark.In een voetbalstadion is er een uitvak.Daar kunnen zoals afgelopen avond turkse mensen in plaats nemen.En is het uitvak vol,dan is vol is vol.Maar de KNVB dacht het uitvak te verslorderen,door 25 duizend turken ,,ja maar het zijn allemaal turken die in Nederland wonen.Dus laten wij alle regels tijdelijk op de vuilnisbelt.En dan moeten de vaste Nederlandse voetbal supporters die anders altijd naar het stadion komen maar bloeden.Dan moeten die andere 23 duizend Nederlandse supporters maar voor de tv gaan zitten.Of hun oor te luister leggen bij de Radio.This net verrotte Politiek.Buitenlanders eerst.

              /  
    2. jonasajax

      Gewoon PVV stemmen, doe ik ook, enige die de waarheid zegt en hij is niet te betrappen op een leugen, in tegenstelling tot anderen;)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Marc W

        Pfff, dit is een voetbal blog, geen politiek blog. Waar ik mij aan irriteer is dat ik een soort ongevraagd stemadvies krijg, van een of andere rekenmeester. Het schijnt zo te zijn dat ‘Ajacieden geen PVV mogen stemmen’. Dat soort ONZIN gaat er bij mij niet in! Los nog van welke partij zelfs. Wie is die idioot?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Peter

          Ach, heb niet het idee dat het veel uit maakt wat je gaat stemmen.Het is altijd hetzelfde.Ze voeren campagne,dan volgt het debat,ze lokken de kiezers en vervolgens komt niks van alle beloftes terecht en is de burger weer de pineut.

            /   Beantwoorden  / 
  2. Nico

    Bij welke partij zat Rob Cohen ook alweer?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Nico

    Let op trouwens: die Bruma heeft bij Feyenoord gespeeld.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jarno

      mocht hij willen. Jeffrey Bruma. heeft trouwens alleen maar bij de jeugd gespeel, is vanaf daar naar Chelsea gegaan. of bedoel je Van Haarsa Buma.

        /   Beantwoorden  / 
  4. warco

    alle ballen op Roemer !!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. jonasajax

    Ik stem PVV en ben ook Ajax-fan. Waarom zou dat niet kunnen ‘rekenmeester’ ?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc W

      Omdat nogal wat anti PVV mensen, op totaal ongevraagde momenten graag hun stemadvies willen laten horen. Zoals ik al schreef, als je al een politiek onderwerp aansnijdt op een voetbal blog, heb dan in ieder geval het fatsoen om neutraal te blijven, en hou je eigen voorkeur voor je………..

        /   Beantwoorden  / 
  6. Paul

    Heel Nederland moet PVV gaan stemmen,weg met de leugenaars en ketters en ja en ja knikkers van VVD en D66,D66 is de slijmerige Sint Bernhard honden partij.Rutten,buiten zijn gezicht om zie je zijn Aura zweten van de leugen.De gehele D66,vvd,cda,het moet allemaal op de vuilnisbelt,hun tijdperk is voorbij.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Paul

    kijk ook eens een keer op Politiek blog.nl

      /   Beantwoorden  / 
  8. Heerenveen

    Ik wil hier nog even op reageren:
    De feiten zijn niet allemaal juist…
    PVV heeft in de kamer 24 zetels, en geen 20…
    Maar een plus van 4 zetels is nog erg goed;)

    Stem PVV op 12 september!

      /   Beantwoorden  / 
    1. De Rekenmeester

      Dank! Op zich klopt het dat de PVV met 24 zetels in de Tweede Kamer is gekozen. Wij hadden echter gemakshalve de vertrokken PVV-leden Brinkman, Van Bemmel, Kortenoeven en Hernandez (waren dat ze allemaal?) daarvan afgetrokken, dan houd je 20 over.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Marc W

        Rekenmeester, ik zit niet op jouw politieke voorkeur te wachten. Als ‘Rekenmeester’, is dat een officiele functie of zo, zit ik niet op jouw stemadvies te wachten. Uit ‘waren dat ze allemaal?’ blijkt die weer duidelijk. Dit is een voetbal blog. Als je voor een lolletje een politiek onderwerp aansnijdt goed, maar hou je eigen mening even lekker neutraal voor je!!!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Heerenveen

          @Marc W.
          Ik vind dat je overdreven reageerd.
          Hoe kan jij aan ‘waren ze dat allemaal’ ontdekken wat zijn/haar stemadvies is?
          Mijn stemadvies is heel duidelijk. Ga stemmen, als je maar stemt, desnoods blanco.
          Maar wat ik veel interessanter vind: In de ‘officiële peilingen’ staat de PVV op een zetel of 17/18.
          Uit dit ‘onderzoek’ blijkt dat de PVV 28 zetels zou gaan halen.
          Wat zal dit betekenen voor de rest van het land??

            /   Beantwoorden  / 
          1. Paul

            Heerenveen,ik heb een vraag.Als je blanco zou gaan stemmen,wat gebeurt er dan met die blanco stem.

              /  
          2. Heerenveen

            @paul,
            Dan gaat je stem naar geen 1 partij.
            Als je NIET stemt, met nadruk op niet!

            Een heel kort voorbeeldje : er zijn 100 stemmen. 30 voor partij a, 40 voor partij b en 10 voor partij c. 20 mensen hebben niet gestemd., 80 dus wel.

            Nu worden die 20 stemmen ’verdeeld’ naar diezelfde ratio : 3/8 naar partij a, 4/8 naar partij b en 1/8 naar partij c.

            Zijn er van die 20 niet-stemmers 10 blanco stemmers, dan zouden er 10 worden versleuteld en zijn die andere 10 feitelijk niet-bestaand.

            Dus eigenlijk wordt er dan niks met je stem gedaan als je blanco stemt. Als je niet stemt, wordt dit verdeeld onder de partijen.

              /  
  9. Maurice

    Twee dingen zijn van belang: dat je van je democratische recht in dit land gebruikt maakt (daar zijn in de Tweede Wereldoorlog dooien om gevallen!!! Ook Joden!!!!) en (twee) dat je als Ajacied NIET stemt op figuren als Rutte (VVD/Vitesse) of Bruma (CDA/HSV)!!! Stem op één van de volgende 11 Ajacieden. Op naar het kabinet De Boer/Bergkamp!!!! Hup Ajax! Boe PVV Venlo!!!!

    1 De Boer (VVD, nummer 11)
    2 Bergkamp (D66, 5)
    3 Bosman (VVD, 29)
    4 Krol (lijsttrekker 50 plus)
    5 Winter DPK (3)
    6 Van Dijk (PvdA 39, SP 8, SGP 6, PVV 45)
    7 Vink (D66, 23)
    8 Bruins Slot (CDA, 7)
    9 Boeve (CDA 55)
    10 De Jong (SGP 13, PVV 17 of Partij voor de Dieren 23)
    11 De Wit (ChristenUnie 11, SP 5 en SP 27). 

      /   Beantwoorden  / 
  10. Paul

    die twenteforever heeft altijd zulke intelligente verhaaltjes.Volgens mij doet hij vaal zwart werk klusjes klunsjes op de Universiteit

      /   Beantwoorden  / 
  11. Peter

    Paul laat die persoonlijke vete met Twente eens zitten,kunnen we gewoon over normale dingen praten.Scheelt een hoop ruzie en gedonder.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Paul

    Trouwens,heeft de KNVB plotseling weer onder gezwicht het uitvak weer doen verbreden tot 25 duizend toeschouwers.Zo dat de echte Nederlandse toeschouwers er voor thuis konden blijven

      /   Beantwoorden  / 
  13. Paul

    ik ben tegen slijmerigheid der mensheid.Ik ben altijd keihard en duidelijk.Maar als Douglas bij Ajax had gespeeld was hij wel door Lowietje de kraaihond ………… Terwijl Douglas de beste van Nederland is.Lowietje wat zit je dwars.Kom op,zeg het,kom met de waarheid.Twas gisteren een gehandicapten verdediging,,,ga zo voort Lowietje.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Paul

    deze verdediging tegen de turken de lurken die zelfs als er niemand meer in het doel staat kunnen die turken nog geen doelpunt maken,terwijl ze er 5 hadden moeten maken.Had deze Nederlandse verdediging nog geen schim van europese ervaring dan Douglas,C.L. E,L.Lowietje lowietje SCHANDE SCHANDE SCHANDE

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahaha

      Waarom spelen we eigenlijk nog met een verdediging? Waarom niet met 4 keepers in het doel staat nergens in het boekje dat het niet mag.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paul

        hahaha whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

          /   Beantwoorden  / 
  15. Peter

    Niet zo negatief Paul, ze hebben toch gewonnen.Bovendien heb ik het idee dat je vooral de spelers van Feyenoord bekritiseerd en das niet terecht.De meeste van die jongens maakten hun debuut voor Oranje.Geef ze wat credits,dit is te kort door de bocht.

      /   Beantwoorden  / 
    1. warco

      Wat een drama wedstrijd zeg , met veel geluk gewonnen , en om nou te zeggen dat de verjonging van het Ned. elftal een succes was , nou niet echt . De backs Janmaat, Willems zakte volledig door het ijs , Clasie amper gezien en speelde angstig, Narsing scoorde dan wel maar voor de rest deed hij weinig goed , vooral zijn z.g. voorzetten kwamen niet aan . Martins Indi speelde erg onzeker en maakte een paar opzichtige blunders . Verder vind ik het onbegrijpelijk dat Krul de plaats in het doel heeft gekregen , 1 goede redding en veel wilde verre uittrappen , om over die blunder bij die hoge bal nog maar te zwijgen , echt beter dan Steek was hij beslist niet . Maar ja , het is de visie van van Gaal hé .

        /   Beantwoorden  / 
      1. Stefan

        Ik vond het wel een leuke wedstrijd. Weinig controle maar als Ajax zo de wedstrijd wint tegen Twente dan is het prima. Krul lijkt klaar om de plek van Stekelenburg over te nemen. Hij is nu nog niet beter dan Stekelenburg maar Stekelenburg mag het zichzelf wel aanrekenen dat hijzelf niet meer beter dan Krul is. Veel onrust bij de jonge spelers door spanning. Maar dat was vele malen beter dan de onrust door laksheid van spelers die nu ontbraken. Heitinga hield zich nu wel staande. Het bewijs dat laksheid en grootheidswaan juist de oorzaak waren van de tegenvallende prestaties. Dat probleem zal de nieuwe groep nog niet zo snel hebben.

        Voor Stekelenburg zal een basisplaats nog moeilijk worden. Voorkeur bij gelijkwaardigheid zal volgens Van Gaal bij Krul liggen. Ik zie Vermeer of Cillessen niet verschijnen in de selectie van Oranje.

        Na de eerste verhalen en het idee dat hij nu al beter is dan Greg komen nu ook de zwakke punten van Van Rhijn naar buiten. Hoewel Janmaat ook niet overtuigde is Van Rhijn nog ver van een onomstreden basisplaats.

        Heitinga was prima tegen Turkije. Maar behalve Heitinga verwacht ik voorlopig geen andere Ajacied of oud Ajacied in het centrum.

        Emanuelson wordt blijkbaar niet gezien als linksback en blijkbaar wil hij dat zelf ook niet zijn.

        Anita zal met Strootman moeten strijden om de plek als controlerende middenvelder. Clasie is er nog niet. Verwacht wel dat ze het voorlopig alle drie afleggen tegen Nigel.

        Sneijder zal links op het middenveld tot Brazilie zeker zijn van zijn plek.

        Van Gaal zit blikbaar niet te wachten op Siem aan de rechterkant.

        Voor Robben (tot Brazilie) en Van Persie zal een plek zeker zijn. Narsingh heeft ondanks matig spel weer wat krediet opgebouwd bij Van Gaal vanwege de ontspanning in de laatste minuut. Boerrigter moet hopen op blessure bij Robben en een nieuwe rug bij zichzelf. Een goede vervanger voor Narsingh bij Oranje heeft Ajax niet.

        Opstelling voor dinsdag
        Krul
        Rhijn, Heitinga, Martins indi, Willems
        Fer, Strootman, Sneijder
        Narsingh, Van Persie, Robben

          /   Beantwoorden  / 
        1. warco

          zucht !!!! , ja hoor weer zo´n Ajax afzeiker , heeft wel de schrijfstijl van Oog !

            /   Beantwoorden  / 
          1. twenteforever

            Wat heftdat nou met afzeiken van Ajax te maken / ? Hebben we geen recht op het sterks mogelijkst Nederlands 11tal ?Of moet het speciaal allemaal Ajax zijn ?? Man bekijk t eens vanuit een neutrale hoek en denk niet altijd aan jouw clubje ! Laat ze eerst maar eens zorgen dat ze verder komen in de champ !!.Zoals jij de nieuwe sperls afzeikt das pas klasse hoor ! geweldig .Bij mij horen de beste te spelen ,maakt me geen reet uit van welke club ….Oja nog een tip >>>.kijk eens minder naar studio Jack !

              /  
        2. twenteforever

          Stefan dat is een goed statement ! Jouw redenering staik 100procent achter ,.Van Gaal durft tenminste afscheid te nemen van die ouwe hap die het te druk heeft met zichzelf super goed te vinden .Dat er (toevallig)weinig Ajax spelers in zitten is voor menigeen een zure appel. Een nieuw eftak opbouwen is nodig ,ik heb mn buik wel vol van een KUYT een Mathijsen een Van der VAART …

            /   Beantwoorden  / 
          1. warco

            twenteforever , ik denk dat jij het niet helemaal begrijpt jongen . In mijn eerste reactie rep ik met geen woord over Ajax spelers , ik heb alleen kritiek op het slechte spel van een aantal nieuwe spelers, gisteren in het Nederlands elftal . Dat Stefan ( volgens mij hier ook beter bekend als Oog ) is zijn onzin stukje alleen maar cynisch Ajax spelers en ex Ajax spelers vergelijkt met de huidige selectie verraad zijn anti Ajax geaardheid . Dat jij domoor ,mij vervolgens verwijt dat ik verder moet kijken dan mijn Ajaxneus lang is , zegt meer over jou verstandelijke vermogens dan over die van mij .

              /  
          2. Mark78

            Twenteforever, laat je aub niet afleiden door bepaalde mensen. Wat is volgens jou de beste opstelling voor Oranje?

              /  
        3. Paul

          Precies Stefan,en de beste verdediger van Nederland die bij een corner kopsterk is en robust als een blok beton Douglas mag van Lowietje in het zwembad gaan zwemmen

            /   Beantwoorden  / 
        4. Mark78

          Nou het was geen beste wedstrijd, maar de drie punten zijn binnen tegen de sterkste tegenstander Turkije. Ik ben blij dat het lef van van Gaal beloond is, maar het gevaar van Turkije kwam vooral door individuele fouten. Willems bewees nogmaals absoluut niet thuis te horen in Oranje, Krul was absoluut niet beter dan Vermeer en de keuze voor Janmaat sloeg nergens op. Als v Gaal straks een volledig team opstelt dan is het niet zo slecht gesteld met het aantal Ajacieden. Niemand uit de jeugd van psv zie ik?? Die hadden toch zo`n geweldige jeugdopleiding? Het is nu eenmaal moeilijker om zelf spelers op te leiden dan spelers te halen voor de hoofdprijs met geld van de gemeente, dat is wel duidelijk. Normaal basisteam:

          Stekelenburg

          V Rhijn/vd Wiel Heitinga Vlaar Martens Indi
          Fer Sneijder Clasie
          Kuyt/Narsing v Persie Robben

            /   Beantwoorden  / 
          1. Mark78

            Correctie `beter dan Stekelenburg`

              /  
          2. Mark78

            Correctie:

            Stekelenburg

            V Rhijn/vd Wiel Heitinga, Vlaar Martins Indi
            Fer Sneijder de Jong
            Kuyt v Persie Robben

            Dit lijkt me de best mogelijke opstelling, ervaring gecombineerd met jeugd. Verdedigend niet top, maar dat zullen we moeten accepteren, sterk middenveld en aanvallers van internationale klasse. Ik tel hier vijf spelers op die door Ajax opgeleid zijn. Nog steeds hofleverancier dus.

              /  
  16. twenteforever

    Warco ik snap het wel heel goed! waarom zeik je uitgerekend drie Feyenoorders ,een Psv er en doelman Krul af dan ? wou je mij vertellen datIN hun plaats waar eerder diverse Ajaxieden speelden jouw ajaxspelers het beter deden ?? pff een Van Rijn notabene de vervanger van Janmaat (geblesseerd dus niet gepasseerd ! )deed het nog veel slechter ! mannetje snap je dan niet dat de tijd van volgevreten egos voorbij is ?Van Gaal heeft een punt >>>ingrijpen !En trouwens ik zeik geen ajaxspelers alleen af hoor ,exit voor KUYT ,Mathijsen ,Van der Vaart ,Huntelaar .

      /   Beantwoorden  / 
    1. warco

      Tip voor twenteforever , eerst goed lezen en nadenken voordat jij hier ons blog met jou onzin komt vervuilen . Als jij het nou echt niet begrijpt stel ik jou voor om je moeder er even bij te roepen , zodat zij jou , onder het luiers verschonen , mijn reacties even goed kan uitleggen . Nogmaals , ik rep met geen woord over Ajax spelers die in het Nederlands elftal moeten , jij verwijt mij dat en haalt er van alles bij wat niets met het onderwerp te maken heeft , en roept ook nog even iets over Ajax en de CL , en als klap op de vuurpijl moet ik van jou minder naar studio Jack kijken . Wist niet dat in de provincie de frustratie over Ajax zo groot was .

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        o jee lange tenen daaro ? Man ik lees gewoon wat je neerkalkt en trek daarna de conclusie .Je hebt het over frustratie omtrent Ajax vanuit de provincie ?daar blijkt alleen al uit dat jij in ieder geval een hoge pet op hebt van het westen .Je zit zelf vol frusties blijkbaar omdat er vanjouw Ajax maar een speler in het elftal zat en legt dan het volgens jou falen neer bij genoemde spelers .Oplossing van gaal >>verjonging resp .vernieuwing .Een nw elftal opbouwen kost tijd en wennen aan elkaar .

          /   Beantwoorden  / 
        1. Paul

          als jj zo raar blijft typen dan blog ik nooit meer whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

            /   Beantwoorden  / 
          1. twenteforever

            PAULTJE denk je er wel om dat het busje zo komt ! En je mag zomaar voorin zitten als je je gedraagt ! groetjes aan je medemafkezen hoor .

              /  
        2. warco

          Je begrijpt het echt niet hé , succes verder .

            /   Beantwoorden  / 
          1. twenteforever

            Warco jij had het over blogbevuilers?/ kijk eens hierboven !ik bedoel boven je laatste comment .Wees niet bang jochie ik hou het hiervoor gezien ,mijn conclusie is at je met bepaalde ajaxsupporters danwel fanatiekelingen niet kunt discusieeren ….succes verder ventje en vermaak je maar verder met die WAUS PAUL en niet te vergeten dat stuk onbenul van GALBAK HAHAHAH !

              /  
          2. Paul

            rwenteforever,welk laatste bovenstaande comment bedoel je dan,dan kunnen we daar even over discussen

              /  
        3. Paul

          twenteforever,je mag best jalours zijn en blijven,daar heb ik geen problemen mee.De mensheid drijft op jalouzie

            /   Beantwoorden  / 
  17. Sjors

    Die twenteforever is een echte galbak , op zijn eigen twenteblog is hij al gewaarschuwd . Hij lult een slag in de ronte en valt iedereen meteen aan zonder te begrijpen waar de topic over gaat .

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      ja hoor sjors ….gewaarschuwd zeg je ???haha door een ajaxfiguur met de naam Hahaha die ken je vast wel .Die noem ik dan ook galbak ! grtjes hoor ik hou het hier voor gezien …..

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        Paultje een goede raad >>>>zoek snel hulp !

          /   Beantwoorden  / 
        1. Paul

          Twenteforever,,,,,,,,,,,,het is net Politiek he

            /   Beantwoorden  / 
    2. Paul

      twenteforever kon ook wel een heeeel laag eq hebben.

        /   Beantwoorden  / 
  18. Paul

    Lowietje dacht gelijk ZUIVEREN die handel.Ik wil niet ten onder gaan zoals Bertje.Dan maar nieuwe onervaren spelers die nog onder de indruk zijn van Lowietje.Liever ten onder gaan als het moet met jonge onervaren spelers waar je nog een HOMOGEENELFTAL van kunt maken,dan ten onder gaan zoals Bertje met huichel spelers.Der lopen nog wel enkele huichel spelers ,maar die zijn te goed om geloost te worden.Robben die nog geen fatsoenlijke bal bij de medespeler in zijn voet kan leggen.Maarja Robben heeft de schijt aan de hele Wereld.

      /   Beantwoorden  / 
  19. Paul

    ik zou maar op PVV gaan stemmen,buiten die lamlullen om die Wilders heeft aangesteld met een strafblad,zeer dom geweest.Maar de Gulden levert alleen maar winst op.Je drukt nieuwe guldens alwaar 1 gulden op staat.Je ruilt daarvoor je 1 euro voor in.En plots is je Gulden 1 euro waard.Goed voor de economie.En nou zie ik jullie wel allemaal denken,geld drukken kost geld.Maar dat is allemaal gezwets.Hoe vaak zijn de brinks wel niet overvallen,hoe vaak is de geld drukkerij al niet overvallen.En de Brinks overvallen kost heus geen pakje houmieblauw.Rutten Zondag in Telegraaf gezeg dat als Pvda aan de macht komt,Nederland zo onveilig wor dat hij bang is om nog over straat te lopen met zijn kinderen,hondje uitlaten.Hij heeft geen kinderen .maar zo n klein keffertje zou hem wel goed staan,zo n homo keffertje met Jort Kelder hand in hand.Begrijp mij niet verkeerd,ik hou van alle mensen op deze Wereld die geboren worden.Al neuken ze op straat ,hetero homo lesbie.Dat kan mij niets verrotten.Maar dat gehuichel van een zo zielige zich noemende Minister-President,,zo een zielig persoon daar kan ik niet tegen.Als ik hem op tv zie zet ik hem gelijk af,want dan voel ik zijn leugen.Dus stem ik alleen op Geert .Geert krijg een tweede kans van mij.Maar wel voet bij stuk houden.De euro afschaffen,de ouderen helpen,de btw verlagen enz enz.

      /   Beantwoorden  / 
  20. Paul

    Ik weet wel wat Rutten en die van de Sint Bernhard honden partij Pechtold willen.Later lekker bij hun andere oplichters vriendjes in Brussel gaan zitten.Betaald door onze belasting centen.Lekker gaan KWIJLEN in Brussel als een Sint Bernhard Honden Kwijl Vereniging.

      /   Beantwoorden  / 
  21. twenteforever

    Ha Mark 78 ,

    je vraagt om de beste opstelling ? Op dit moment is Krul geblesseerd dus

    stekelenburg , Van Rijn ,Vlaar,heytinga ,willems ,
    Strootman ,Clasie ,Sneyder,
    robben ,v persie ,Narsingh . hoor graag jouw voorkeur

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahaha

      Dit is mijn opstelling.
      In de goal Stekelenburg,Vorm,Krul,Vermeer,Velthuizen,Boschker,Waterman,Cillessen, middenveld Sneijder
      aanvallers Huntelaar,en van Persie

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paul

        jajajaja whapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

          /   Beantwoorden  / 
      2. Paul

        twenteforever als reserve,,,,,,,,

          /   Beantwoorden  / 
        1. Hahaha

          Als ballenjongen omdat hij er toch geen bal van snapt.

            /   Beantwoorden  / 
    2. Mark78

      Hey twenteforever, een echte beste opstelling op dit moment is lastig gezien het aantal spelers dat v Gaal thuis gelaten heeft en het aantal geblesseerden. Normaliter zou dit mijn opstelling zijn:

      Stekelenburg

      V Rhijn/vd Wiel, Heitinga, Vlaar, Martins Indi
      Fer Sneijder de Jong
      Kuyt v Persie Robben

      Clasie zal er in de toekomst best wel komen, maar gezien de beperkingen in de achterhoede zijn de Jong en Fer nodig als controleurs in mijn ogen. Stekelenburg zit wellicht niet in zijn beste periode, maar hij is wel duidelijk beter dan Krul. Ik ben het niet met je eens over Willems en Narsingh. Willems heeft op het EK, zijn wedstrijden bij psv en de huidige wedstrijden bij oranje laten zien dat hij veeeeeeeeeeeeel te kort komt. Ik zou ook liever Kuyt zien ipv Narsing. Verandering is goed, maar ervaring blijft ook belangrijk. Ik snap niet dat hij op het EK en nu niet aan bod is gekomen. Hij doet het goed in Turkije, hij heeft loopvermogen, mentaliteit en ervaring. Narsing is nog niet eens zeker van een basisplaats bij psv??

        /   Beantwoorden  / 
  22. DDDD

    Blablabla het is toch belachelijk dat mensen met elkaar overhoop gaan liggen over de politieke voorkeur van mensen? Dat noem ik pas dom! Het lijkt wel een beetje op Den Haag, ze weten het allemaal beter maar hebben het buskruit zelf ook nog niet uitgevonden. Ikke, ikke en de rest kan branden in de hel. We hebben er veel meer aan als al die overheden zich zo min mogelijk met de burger bemoeien, de overheid is er namelijk voor de burger door de burger en niet andersom. Als je dan toch zo graag je stem weg gooit doe dat dan tenminste op een partij die z’n best doet Ajax-fans te trekken en zich voor neemt om zo min mogelijk overheidsbemoeienis te bewerkstelligen! Vond het trouwens wel jammer dat nou net die partij niet tussen de poll keuzes in stond! Het is de libertarische partij lijst 14 (Cruijff) en dit is hun verkiezingsfilmpje http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q0iSnxgCv0A

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      je kunt het ook anders bekijken de drereld draait droor DDDD

        /   Beantwoorden  / 
    2. jarno

      leuk filmpje. waarom heeft Cruijf eigenlijk (nog) geen eigen partij. zo te horen heeft hij overal verstand van.

        /   Beantwoorden  / 
  23. Peter

    Kap nu eens met dit soort onzin berichten op dit blog.Door dit soort teksten blijven de mensen weg.Gaat werkelijk helemaal nergens over.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mark78

      Inderdaad Peter, dit is een voetbalblog. Waar gaat dit over?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Peter

        @Mark , ik hoopte dat we gezellig over voetbal konden praten maar blijkbaar vinden mensen elkaar uitmaken voor alles en nog wat belangrijker dan het voetbal op zich.Tis maar waar je prioriteiten liggen.Heb het ook al tegen Twente en Jarno gezegd dat ze dit soort berichten moeten negeren want zolang hun blijven reageren op dit soort gasten dan hou je dit in stand.Erg jammer allemaal.

          /   Beantwoorden  / 
        1. twenteforever

          kijk als ik op jullie reageer zit gelijk die teringpaul er weer tussen !
          Als de blogbeheerder hiero nou eens net zo reageerde als de onze (JAck )en die shit er gelijk AFgooide kun je idd normaal reageren .
          VRIENDEN ik wil graag normaal over het spelletje praten maar dat wordt vergalt door een paar shitfiguren …tja de ene keer kan ik het hebben de andere keer niet .Negeren probeer ik nu al f kes …..sorry voor de vocabulaire maar dit is onmacht .

            /   Beantwoorden  / 
  24. Ultrajood

    Ik ben voor PVV en Israel en tegen Feyenoord en Palestina.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jarno

      kortom een heel saai leventje.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.