Vertonghen in shock tijdens bezoek Ajax-AZ

Voormalig Ajax-aanvoerder Jan Vertonghen had zondag een opvallend uitzicht tijdens de wedstrijd Ajax-AZ in de Amsterdam Arena. Vertonghen bezocht de wedstrijd samen met oud-Ajacied Rafael van der Vaart, zijn teamgenoot bij Tottenham Hotspur.

Vanaf de eretribune kon de Belg de wedstrijd (2-2) goed zien, maar hij werd nogal afgeleid door voormalig Ajax- en AZ-speler Demy de Zeeuw, die een rij voor hem zat. Via Twitter verspreidde Vertonghen deze schokkende foto van De Zeeuw:

Demy de Zeeuw (Foto: @Jan_Vertonghen)

Thx voor het uitzicht gisteren bij #AJAaz, @DemydeZeeuw !!!, meldde Vertonghen.

Hanni Hanna, de persoonlijke sterkapper van verscheidene Ajax- en Oranje-supporters, liet daarop nog weten: Hahaha Demy kon je me niet bereiken ;)

Benieuwd
Gelukkig had Jan Vertonghen ondanks het uitzicht en het puntverlies wel een leuke middag in de Arena: ‘Was leuk weer even bij Ajax te zijn en iedereen te spreken!! Benieuwd wat er nog allemaal staat te gebeuren voor de transferdeadline…’

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Vertonghen in shock tijdens bezoek Ajax-AZ

  1. Peter

    Jantje was in shock van het kapsel van Demi de Zeeuw, ik was meer in shock hoe er in amper 4 minuten tijd 2 goals werden weggegeven en daarmee ook de 3 punten.We hadden deze wedstrijd namelijk moeten winnen,denk dat jullie dat wel met mij eens zijn toch?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ron

    Lijkt mn vrouw wel!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.