Ajax-aanvoerder Vertonghen maakt zich geen zorgen

De transfercarrousel rond Ajax-aanvoerder Jan Vertonghen draait op volle toeren, maar de Belg laat zich daar duidelijk niet door van de wijs brengen. Nee hoor, het gaat momenteel prima met Jan.

Foto: @Jan_Vertonghen

Vertonghen geniet van een welverdiende vakantie op Spanje: ‘This is life!’, aldus de uitblinker van het seizoen op Twitter. Het is met 36 graden wel aan de warme kant.

Laatste loodjes?
Een stuk noordelijker zijn de onderhandelingen tussen Tottenham Hotspur en Ajax over een overgang van Vertonghen in een vergevorderde fase, aldus Britse media. Alleen, die laatste loodjes toch altijd weer.

Ajax wil graag 15 miljoen euro voor de over een jaar transfervrije Beckenbauer van de Lage Landen zien. De Spurs wilden eerst niet verder gaan dan 10 miljoen, maar zouden nu inmiddels op 12 miljoen euro zitten.

Onze prognose: beide clubs komen er vrijdag uit, voor een bedrag van 13 miljoen euro. Keurig in het midden, zoals dat zo gaat bij onderhandelingen. Maandag zal een roodbruinverbrande Vertonghen in Londen zijn contract tekenen.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Ajax-aanvoerder Vertonghen maakt zich geen zorgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.