Bestuursraad Ajax zonder Blocks; wat nu?

Foto: Alexander53

Ajax heeft dan eindelijk een bestuursraad. Op de ledenvergadering in Amsterdam werden Hennie Henrichs, Jan Buskermolen, Cees Vervoorn, Tonny Bruins Slot en Dick Schoenaker in de raad gekozen. De ook voorgedragen Hein Blocks kreeg te weinig stemmen.

In plaats van Blocks moet er nog een ander zesde lid komen, en ook misschien nog een zevende. Wie dat worden, is nog niet duidelijk. De bestuursraad gaat het bestuur en de ledenraad vervangen en krijgt voorlopig dus veel macht binnen Ajax. Zo bepaalt de samenstelling van de raad min of meer of Ajax lijn-14 gaat volgen.

Supportersvereniging AFCA verspreidde een brief onder de aanwezige leden waarin werd opgeroepen het grootste deel van de voorgedragen kandidaten niet te steunen. Check die brief HIERO.

Alleen Blocks is door de leden dus geblockt. Veel fans vrezen nu dat alleen Tonny en Dick onvoorwaardelijk achter Cruijff staan. Van de anderen is dat niet helemaal helder. Grote vraag is nu: op welke lijn gaat Ajax nu stappen?

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Bestuursraad Ajax zonder Blocks; wat nu?

  1. warco

    Het lijkt mij logisch dat de nieuwe bestuursraad zich achter de wens van de meerderheid van de leden schaart , dus achter de lijn Cruijff . Vanochtend hoorde ik op de radio Hennie Henrichs zeggen , dat zijn belangrijkste taak op dit moment is ´er weer 1 Ajax van te maken ´.
    -
    Voor de 1 of 2 open plekken binnen de nieuwe bestuursraad , lijkt Theo van Duivenbode mij een zeer geschikte kandidaat , even aangenomen dat hij zich daar beschikbaar voor zou willen stellen . De laatste plek zou mooi door een vertegenwoordiger van de supporters kunnen worden ingenomen , maar nu loop ik wel erg op de zaken vooruit .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.