Favorieten voor de Champions League

Het zal vanavond weer even pijn doen als de beroemde Champions League-hymne door de huiskamer schalt. Ook dit jaar ontbreken we op het hoogste voetbalpodium van Europa en ik kan maar niet aan die gedachte wennen. Toch zal ik deze hoogstaande competitie op de voet volgen. Voor de echte voetballiefhebber blijven er namelijk genoeg mooie ploegen over. Zie hier de ploegen die ik de eindoverwinning het meest gun:

1) Real Madrid: Ik verwacht dat Wesley Sneijder zijn goede spel van de Primera Division ook kan laten zien in de Champions League. Hij is op dit moment in de vorm van zijn leven en ik hoop dat hij, in navolging van grootmeester Zinedine Zidane, Madrid aan nieuwe successen kan helpen.

2) FC Barcelona: Tsja, voor de aanval van FC Barcelona ga ik eens even goed zitten. Ik ben benieuwd of er uberhaubt verdedigingen bestaan die tegen dit aanvalsgeweld bestand zijn. De wedstrijden van FC Barcelona zullen nooit saai zijn, daarvoor staat er domweg te veel talent op het veld. 

3) Arsenal: Ook een ploeg die uit gaat van aanvallend voetbal. Het snelle combinatiespel van deze Londense topploeg vind ik iedere keer weer een lust voor het oog. Ik ben heel benieuwd hoe ze het zonder hun absolute ster Thierry Henry zullen gaan doen. Het wordt interessant om te zien welke spelers nu als de nieuwe (aanvals)leiders op zullen staan. Ik hoop op Robin van Persie.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

5 reacties op “Favorieten voor de Champions League

  1. Dave

    Arsenal zal het waarschijnlijk toch niet halen ook al speelt die jonge Kakkie daar, leuk team, dat wel maar of ze adem genoeg hebben om tegen andere topploegen te kunnen presteren betwijfel ik.
    Real word CL-winnaar, Barca is al tijdje nie meer onkwetsbaar.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jesse

    vergeet je niet een paar teams zoals Manchester United en Ac Milan

      /   Beantwoorden  / 
  3. AjaxZ

    Barcelona Is het jammer genoeg niet meer Real wint CL en Arsenal… nouja die komen denk ik tot halve finale maar Barcelona … nee die zijn egt over hun toppunt heen en zakken langzamm naar beneden…

      /   Beantwoorden  / 
  4. M. van Beek

    De bal is rond, vlak Shaktar niet uit!
    Altijd lastig voetballen daar.

      /   Beantwoorden  / 
  5. H Sibbel

    Sorry mar Barcalona heeft niet een gebalanseerd team. Real Madrid heeft een goede selectie maar is gwoon niet slim genoeg. Ik weet bijna zeker dat of Liverpool dat zich erg heeft versterkt of Ac milaan winaar van 3 Cl in 5 jaar gaat winnen>!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.