De Boer chagrijnig na brilstand Ajax

Brilstand (foto: gelekanarie.nl)

Het gewenste resultaat voor Ajax bleef uit bij NAC Breda achterwege: na 90 minuten voetbal stond de brilstand op het bord. Bovendien verloor Ajax maar weer eens aanvoerder Siem de Jong door een hamstringblessure. Alle reden voor chagrijnige gezichten.

Onze huisanalist ziet overigens ook positieve punten aan de bloedeloze 0-0: ‘Ajax doet nu wel weer serieus mee aan de strijd om de prestigieuze Bloedeloze 0-0 Bokaal. Bovendien is de landstitel nog altijd niet in gevaar. Dus niet getreurd.’

Ajax-trainer Frank de Boer gaf desondanks na afloop in Breda toe: ‘Ik ben wel chagrijnig.’

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.