Gewenst resultaat Ajax tegen Salzburg blijft uit

De Europa League-wedstrijd van Ajax tegen Red Bull Salzburg heeft donderdagavond niet het gewenste resultaat opgeleverd. Echter: Ajax-doelman Jasper Cillessen is nog hoopvol voor de return van volgende week.

Onze betrouwbare prognose zat er dit keer in grote lijnen naast. Toch klopte deze voorspellende waarneming over de eerste helft duidelijk wel: Ook vanavond blijken de linke Oostenrijkers gevaarlijker dan gehoopt. In de eerste helft komt Ajax een paar keer goed weg. Vooral spits Jonathan Soriano maakt zijn faam waar.

Maar laten we niet al te lang terugkijken op de vooruitblik. We gaan nog even terugblikken op de reacties. Joël Veltman, die niet bepaald de beste wedstrijd uit zijn loopbaan speelde, sprak van een ‘totale off-day’.

Lerin Duarte, niet echt de beste man van Ajax dan wel een aankoop met enigerlei toegevoegde waarde, constateerde dat het een ‘slechte wedstrijd’ was.

Maar godzijdank: er zijn ook positievere geluiden. Jasper Cillessen is namelijk nog hoopvol voor de return, waarin Ajax in Salzburg met vier doelpunten verschil moet winnen.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.