Ajax laat in Alkmaar kaas niet van brood eten

Koploper Ajax heeft een uiterst verdiende 3-2 uitzege geboekt op AZ. Ajax maakte het zichzelf traditioneel moeilijker dan nodig was, maar na 90 minuten zaten de drie punten terecht in de tas van Ajax.

Onze betrouwbare prognose voor AZ-Ajax kwam met een 0-1 eindstand niet helemaal uit de verf, maar 3-2 is natuurlijk net zo goed. Alle reden om tevreden te luisteren naar de reacties van Ajax-aanvoerder en tweevoudig doelpuntenmaker Siem de Jong, de voor de tweede keer ooit scorende Daley Blind en trainer Frank de Boer.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Ajax laat in Alkmaar kaas niet van brood eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.