Prognose Ajax – Heracles: topdebuut poeierende Niki

Het is matchday in Amsterdam! Ajax neemt het vanavond om 18.30 uur op tegen hekkensluiter Heracles. Dat zou natuurlijk geen probleem moeten zijn. Maar wat zegt onze betrouwbare prognose?

Ajax heeft niet de beste seizoensstart aller tijden achter de rug, maar vanavond moet er thuis tegen Heracles uiteraard gewoon gewonnen worden. Zeker nu Ajax de beschikking heeft over Niki Zimling, het Deense equivalent van Franz Beckenbauer.

Klasse-Lasse Schöne kent Darling Nikki natuurlijk al een tijdje. De heren begrijpen elkaar dan ook volledig, blijkt uit onderstaand interview.

Maar wat zegt onze betrouwbare prognose? Profiteer ervan zolang het nog kan!

Het mopperende Ajax-publiek krijgt een matige eerste helft voorgeschoteld, waarin het na 23 minuten toch, vanuit het niets, 1-0 wordt door Klasse-Lasse. In de rust, wanneer de terreurmuziek van de Ajax Kids Club weer over de toeschouwers wordt uitgestort (waarover later meer, red.) heerst er dan ook een gelaten sfeer in de Arena.

Maar na de rust worden de bordjes verhangen. Dankzij twee treffers van Davy Klaassen en één van Anwar El Ghazi staat het na 80 minuten doodleuk 4-0, waarna Niki Zimling zijn voortreffelijke debuut in de 83ste minuut bekroond met een ziedend afstandsschot van 42 meter in de kruising. Ajax – Heracles eindigt in 5-0. ‘Prima uitslag’, aldus onze huisanalist.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.