Prognose Red Bull – Ajax: das Wunder von Salzburg?

En het is weer matchday: Ajax treedt vanavond in Oostenrijk aan tegen Red Bull Salzburg. Vorige week werd Ajax thuis met 0-3 vernederd, volgt er nu een revanche? Onze betrouwbare prognose zal het uitwijzen.

Over de heenwedstrijd van dit Europa League-duel is vorige week natuurlijk al genoeg gezegd. Het is nu in Salzburg weer een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen. Zoals Ajax-trainer Frank de Boer gisteravond zei:

‘We zullen er alles aan doen om er een spannende wedstrijd van te maken. En om te laten zien dat we veel beter kunnen. We gaan onze huid hier zo duur mogelijk verkopen.’

Stukje imagoherstel
Het gaat dus om een stukje revanche, een stukje imagoherstel en wie weet: als Ajax helemaal top is en de energiedrankjes bij de Oostenrijkers zijn uitgewerkt, zit das Wunder von Salzburg er misschien ook wel in. Wat zegt onze betrouwbare prognose?

De prognose: het wordt een sensationele wedstrijd. Al na 7 minuten komt Ajax op 1-0 door Siem de Jong, na 33 minuten is het Kishna die de 2-0 op het bord zet. Met knikkende knieën zoeken de Oostenrijkers de kleedkamer op.

Na de rust weet Ajax niet zo snel meer een gaatje in de hechte Oostenrijkse Abwehr te prikken, tot de 83ste minuut: invaller Mike van der Hoorn (je verwacht het niet) maakte de bevrijdende 3-0. De sensatie is bijna compleet! Helaas loopt de verlenging volgens onze voorspellers minder goed af: vermoedelijk scoren de Oostenrijkers 1 minuut voor tijd met een afstandsschot van 75 meter de 1-3.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Prognose Red Bull – Ajax: das Wunder von Salzburg?

  1. hieronymus

    Wat ik niet begrijp als geen voetbalkenner: technische staf van Ajax, twee van de beste verdedigers ooit Frank de Boer (hoofdcoach Ajax), Jaap stam 9assistent coach), dan één van Nederlands beste aanvallers ooit, Dennis Bergkamp(assistent coach), jammer dat de relatie met één van Nederlands beste middenvelder ooit, Edgar Davids niet goed is !!! Toevoegen aan technische staf als er één middenvelder weet wat jagen is, druk zetten, naar voren verdedigen is dan is het Davids. Spel wat Red Bull Salzburg in de eerste wedstrijd probeerden te spelen !! tweede optie Davids aan staf Hiddink toevoegen, Stam, Davids, van Nistelrooij denk dat dit de beste staf is voor elke linie een topper!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.